Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 19/07/2012 17:51
Tak tylko mi chodziło że lepszy byłby Swierczok zamiast Traore można byłoby go wyporzyczyc z opcja pierwokupu, a do tego dodam ze on jest z innej polki niż Zwolak(minimum dwie klasy lepszy jest Swierczok)
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 19/07/2012 18:12
Zamiast Traore to lepszy byłby każdy. Świerczok rok temu się pokazał, ale zaraz po debiucie w Bundeslidze zaginął i ile jest wart zobaczymy teraz. Wiadomo, że to niezłypiłkarz, ale po co byłby nam zawodnik na rok, na którym nic nie zarobimy?
Ostatnio edytowany przez: Ka., 19 lipca 2012, 18:18 [1 raz(y)]
Co do Świerczoka to się okaże. Błysnął u nas w 1 lidze, w Bundeslidze nie poradził sobie w najgorszym zespole. Oczywiście od Traore to sądzę, że i na tym forum by się znaleźli lepsi
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 19/07/2012 23:50
Ale w Piaście to myślą mają 2 napastników bramkostrzelnych to się zabezpieczają trzecim , który może wystrzelić i oni w razie kontuzji czy kartek nie mają co się martwić w przeciwieństwie do działaczy Pogoni Szczecin. Z 1 ligi czołowi strzelcy już mają nowe kluby Chałas - Zawisza Bydgoszcz , Mąka - Zawisza Bydgoszcz ,Biliński - Żalgiris Wilno właściwie jakby Smolny poszedł po rozum do głowy i chciał rozejrzeć się za napastnikiem to o takowego już w Polsce będzie trudno.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 20/07/2012 00:41
Ja tam myślę że nie po to ściągał Traore żeby teraz kogoś szukać,myślę ze on w niego wierzy i my może tez powinniśmy wierzyć w tych naszych napastników w końcu nikt już nowy nie przyjdzie a jak będziemy ciągle narzekać to nic nie da ,a nóż ktoś wystrzeli na króla strzelców
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Artur Skowronek: Na początku pracy w Ruchu była taka próba, może nie rządzenia w szatni czy burzenia mojego autorytetu, bardziej siłowania się kilku starszych zawodników ze mną. Jestem pedantem w pracy i jeśli jakieś szczegóły uciekają, wyciągam konsekwencje. Tak było w Radzionkowie. Uderzyłem mocniej w stół i odsunąłem niektórych od zespołu, bo się od niego odklejali. Często powtarzam piłkarzom na forum, że u mnie błąd popełnia się dwa razy – pierwszy i ostatni.
Musi pan uważać. Już był taki jeden trener, który zapowiadał podobnie. Franciszek Smuda się nazywa. Ale jak zawodnicy zaczęli popełniać błędy jeden za drugim, szybko zmienił zdanie.
Artur Skowronek: Oczywiście gdzieś można się zapomnieć, ale trzeba to ubrać w jakieś ramy. Nie zdarzyło mi się na razie, tfu, tfu, żeby ktoś przekroczył granice przyzwoitości. Może dlatego, że od razu byłaby gruba rura i wypad. Zawodnicy muszą wiedzieć, że nie mają do czynienia z frajerem, tylko z facetem, który chce coś z nimi osiągnąć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.