Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie.
Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę.
I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.
Chwala fanatykom.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Awans sportowy na pewno szkoda tylko, że niezbyt duży.
Ma szanse zagrać w Lidze Mistrzów ew. w Lidze Europejskiej, a liga rumuńska jest mocniejsza od polskiej co nie zmienia faktu, że Bundesliga była by dla niego idealna.
Jeszcze niedawno wydawało się, że Piotr Celeban będzie kontynuował karierę w beniaminku Bundesligi, Fortunie Duesseldorf. Obrońcą interesowali się także podobno działacze FC Koeln i FC Twente.
Piotrowi Celebanowi z dniem 30 czerwca wygasa kontrakt ze Śląskiem Wrocław. Wydaje się, że 26-letni obrońca zdecydował już o swojej przyszłości.Jak twierdzą media w Rumunii, Polak podpisał już czteroletni kontrakt z FC Vaslui. Piłkarz ma otrzymywać za sezon 300 tysięcy euro. Oficjalne ogłoszenie przejścia obrońcy do 2. zespołu minionego sezonu Ligi I ma nastąpić po 1 lipca.
Celeban w przeszłości występował w Pogoni Szczecin oraz Koronie Kielce. Nowy klub Polaka, FC Vaslui będzie walczył w kwalifikacjach Ligi Mistrzów.
Adrian Błąd wraca do Zagłębia Lubin. Zawodnik ostatni rok spędził na wypożyczeniu w pierwszoligowym Zawiszy Bydgoszcz. - Wracam po udanym sezonie. Zdaję sobie sprawę, że zebrałem pozytywne recenzje za występy na boiskach pierwszoligowych i pewnie te opinie i obserwacje sprawiły, że trener Zagłębia Lubin będzie chciał mnie sprawdzić - mówi zawodnik.
Komisja ds. Licencji Klubów Ekstraklasy podjęła dziś decyzje o przyznania Pogoni Szczecin licencji na sezon rozgrywkowy 2012/2013 z nadzorem finansowym, sportowym i infrastrukturalnym.
Obok Pogoni komisja pozytywnie rozpatrzyła także wniosek Piasta Gliwice.
czemu z nadzorem finansowym jak podobno placimy wszystko zawsze na czas i wydajemy tylko tyle na ile budzet pozwala?? cos mi tu nie gra.
i co to moze byc nadzor sportowy?
Z kolei konieczność nadzoru finansowego jest efektem niezapewnienia odpowiedniego poziomu wpływów finansowych w stosunku do przewidywanych wydatków związanych z funkcjonowaniem Spółki Pogoń - drużyny - w warunkach Ekstraklasy.
Z kolei konieczność nadzoru finansowego jest efektem niezapewnienia odpowiedniego poziomu wpływów finansowych w stosunku do przewidywanych wydatków związanych z funkcjonowaniem Spółki Pogoń - drużyny - w warunkach Ekstraklasy.
A to jak rozumieć że nie mają jeszcze ustalonego budżetu? Czy źle to kminie? I na oficjalce nic nie napisali o jakimś śmiesznym nadzorze sportowym więc go chyba nie ma.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.