Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 25/08/2011 00:22
nikt nie pisze więc ja sie wychyle-widze że nasza ukochana cracovia gra to zwykle na jesień by nagle "cudem" znów sie utrzymać w tej pojebanej lidze. może jakas kanoniacja? przykłąd jakie wały sie dzieja w dalszym ciągu, mysle że czasy fryzjera minęły, tylko kto jest jego następcą? przekonamy sie w swoim czasie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 27/11/2011 20:51
Warto odnotować dzisiejszą porażkę Lecha u siebie z Widzewem 0:1. Śląsk we Wrocławiu przy 40 kilku tysiącach kibiców przegrał z Wisłą 0:1, a Legia w Kielcach 0:1. Sporo niespodzianek. Ruch zaskakująco wysoko w tabeli na trzecim miejscu. Ciekawe jak jutro poradzi sobie w Gdańsku z Lechią.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 20/01/2012 17:16
Piłkarze ŁKS Łódź mogą nie przystąpić do wiosennych spotkań Ekstraklasy. Władze sportowej spółki w przyszłym tygodniu zamierzają złożyć wniosek o ogłoszenie upadłości. Zaplanowany na sobotę sparing z Bogdanką Łęczna został odwołany.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.