Widać jak nasz zarząd zna się na matematyce Najgorsza drużyna Ekstraklasy dostaje za transmisje telewizyjne prawie 5 mln złotych, do tego dochodzą wyższe wpływy wynikające z wyższej frekwencji, a także może większy strumień pieniędzy od sponsorów... no ale po co się męczyć jak można wyrwać od miasta 3 bańki, i w przypadku, gdy nie wywiązują się z umowy z Miastem(czytaj miejsce w tabeli) to robią wielkie halo o 100 000, które muszą dodatkowo wybulić heh.
[Textylia: Trochę dodałeś o jakiś milion Nic tylko trzeba awansować ]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 15/06/2011 15:17
Przeciez ten komunikat o nie przyznaniu licencji dla Podbeskidzia to nic innego jak ponaglenie klubu panowie jak do tej pory nie otrzymalismy jeszcze okreslonej sumy w kopercie za licencje.
Raczej nie [: Albo Ekstraklasa z jedną drużyną mniej, albo Arka się utrzyma - nie wiem jak to jest dokładnie określone, ale wydaje mi się, że bardziej prawdopodobne jest utrzymanie Arki i gra Podbeskidzia w I lidze. Bardziej logiczne jest to niż 15 drużyn w E. i 17 w I.
Zresztą mają jeszcze odwołanie i Podbeskidzie może dostać warunkowo. Brak stadionu? Jeśli nie mogą podziubać u siebie (jedyny zarzut to chyba brak sektora gości i ilość krytych miejsc) to mogą grać warunkowo bez gości, albo np. w Krakowie czy w Gliwicach. Zresztą kilka dni temu zakończył się przetarg na przebudowę stadionu, więc nie powinno być problemu w tej kwestii.
Gorzej ze spółką - trochę amatorka - skoro bili się o awans, a nie wiedzieli, że muszą spółkę robić? Teraz robią na ostatnią chwilę, ale czy zdążą? :p
Ostatnio edytowany przez: Plum, 15 czerwca 2011, 15:49 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 17 czerwca 2011, 15:26 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Zaprośmy ich na Paricane , napoimy, nakarmimy i na pociąg odprowadzimy kurwa za tyle milionów stadion na którym słowiki nie mogą grać ładne przekręty tam były i dobrze im tak
Zapraszaj sobie ich na tą jakąś "papricanę" ,byle nie na nasz stadion imienia Floriana Krygiera...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 22/06/2011 00:22
Co do tych licencji, działacze ŁKSu, zrobili chyba, to co mogli podjejmując szybko decyzje, że graja tymczasowo w Bełchatowie. Efekt licencja bez szemrania. Własny stadion będą modernizować w trakcie tak aby spełnić minimum na licencje (inwestycja w trupa).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.