Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Kto by kiedyś za czasów Małysza o tym marzył.... sukcesem było wtedy 3 miejsce raz na ruski czas w Pucharze Świata, pięknie,warto było czekać tyle czasu.Chłopaki skaczą bardzo dobrze cały sezon,zasłużyli sobie na to
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Jak dla mnie Justyna Kowalczyk powinna wystartować na 30 km nie na 10 km, bo najlepiej jej szło w czasie jej startów na najdłuższych dystansach. Powinna tak zrobić na olimpiadzie, żeby mieć szansę na sukces.
Z tego co mi wiadomo, właśnie na Olimpiadzie Justyna ma startować na 30 km
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Jak dla mnie Justyna Kowalczyk powinna wystartować na 30 km nie na 10 km, bo najlepiej jej szło w czasie jej startów na najdłuższych dystansach. Powinna tak zrobić na olimpiadzie, żeby mieć szansę na sukces.
Z tego co mi wiadomo, właśnie na Olimpiadzie Justyna ma startować na 30 km
Dobrze by było. Bo ona i fachowcy twierdzą że jej koronną konkurencją jest 10 km stylem klasycznym. Wyniki mówią co innego. Na olimpiadzie co kiedyś rywalizowała z Bjergen tak, jak się spodziewałem dała radę wygrać na 30 km, a nie na żadnym krótszym dystansie ☺
Panowie, a wie ktoś co się dzieje z siatkarkami Chemika Police. Kończy się kasa od głównego sponsora czy co. Odchodzą zawodniczki z pierwszego składu, nikt nowy nie przychodzi. Co tam jest grane.
Mniej kasy i odmlodzenie skladu, 4 juz nie ma a sa 2 nowe
Panowie, a wie ktoś co się dzieje z siatkarkami Chemika Police. Kończy się kasa od głównego sponsora czy co. Odchodzą zawodniczki z pierwszego składu, nikt nowy nie przychodzi. Co tam jest grane.
Mniej kasy i odmlodzenie skladu, 4 juz nie ma a sa 2 nowe
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/01/2018 10:12
Piękny turniej dla Polaków w Obersdorfie. Pierwszy raz w historii turnieju od 1953 roku w niemieckiej części konkursu 4 skoczni wygrał Polak. I w ogóle nasi skoczkowie rządzą w Niemczech. Oby dziś w Ga-pa nie było gorzej. Wyniki kwalifikacji dają taką nadzieję ☺
No i wygrał Stoch wszystkie 4 konkursy. Brawo
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 6 stycznia 2018, 19:10 [1 raz(y)]
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 24/02/2019 18:06
Dzisiaj ustalając skład drużyny skoczków ma mistrzostwach świata Horngacher chyba dywersję uprawiał na rzecz Niemców i Austriaków, żeby byli przed nami. Hula zamiast Wolnego to było niemal pewne, że efekt będzie na minus dla naszej drużyny. A tydzień temu z Wolnym w składzie drużyny w Willingen było bezapelacyjne nasze zwycięstwo i wydawało się, że po bezsensownej próbie wystawiania Wolnego na pierwszej zmianie w Lahti, skład na konkurs drużynowy MŚ jest ustalony. Mi to wyglądało dzisiaj na sabotaż trenera przed pożegnaniem z reprezentacją naszych skoczków
Dzisiaj ustalając skład drużyny skoczków ma mistrzostwach świata Horngacher chyba dywersję uprawiał na rzecz Niemców i Austriaków, żeby byli przed nami. Hula zamiast Wolnego to było niemal pewne, że efekt będzie na minus dla naszej drużyny. A tydzień temu z Wolnym w składzie drużyny w Willingen było bezapelacyjne nasze zwycięstwo i wydawało się, że po bezsensownej próbie wystawiania Wolnego na pierwszej zmianie w Lahti, skład na konkurs drużynowy MŚ jest ustalony. Mi to wyglądało dzisiaj na sabotaż trenera przed pożegnaniem z reprezentacją naszych skoczków
Obejrzyj wyniki treningów przed konkursem to może zmienisz zdanie.
Obejrzyj wyniki treningów przed konkursem to może zmienisz zdanie.
Wolny dziś w drużynówce w Vikersund i poprzednio w drużynówce w Oslo bardzo dobrze się spisał na drugiej zmianie po raz kolejny. Myślę, że na Mistrzostwach Świata też by dał radę w drużynie. Teraz niestety Stoch zawodzi w drużynówce drugi raz z rzędu i zamiast zwycięstwa w Oslo i dziś trzeciego miejsca znowu przez jego słabsze skoki spadamy na 4. miejsce. No szkoda. W Planicy w drużynówce dobrze by było kogo innego dać na czwartej zmianie, bo Kamil coś nie daje rady na tej pozycji ostatnio
Trener jakby mnie posłuchał. Dał Stocha w Planicy na drugą zmianę dla obecnie najmniej pewnego zawodnika w druzynie, a Żyła pewnie dał radę na ostatniej zmianie i jest wygrana
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 23 marca 2019, 12:01 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.