Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 21/01/2012 19:08
Pierwsza połowa w wykonaniu naszych była katastrofalna. 11 punktów straty, ale jednak dla Polski remis jest świetnym wynikiem. Była jeszcze szansa wygrać, ale najwidoczniej tak miało być i tak się stało W Poniedziałek z Macedonią trzeba wygrać
Każdy inny mecz przy takim przebiegu wyłączyłbym po kilku minutach. Pierwsza połowa do bani, nie mogłem patrzeć na momenty w grze, gdy popełniali szkolne błędy w przyjęciu piłki i nikomu się nie chciało. Ale Nasi szczypiorniści są klasą sami dla siebie - totalny reset w psychice, prosty zabieg z indywidualnym kryciem i Szwedzi zostali zdezorganizowani. Inne reprezentacje powinny zgłaszać się do Wenty i jego sztabu na warsztaty trenerskie.
Do następnego meczu panowie
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ale co nam po awansie, jak my na tych mistrzostwach gramy tylko w drugiej połowie i to jeszcze nie zawsze tak jak chcemy...
tak sobie popatrzyłem na pozostałe w grupie mecze oraz obecny układ tabeli, to zbyt wiele zbiegów okoliczności by musiało zaistnieć DEN - GER 1 (DEN wygrała - warunek spełniony) SRB - SWE 1 (SRB wygrała - warunek spełniony) POL - GER 1 (POL wygrała - warunek spełniony)
DEN - SWE x2
SRB - MKD 1x
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 25 stycznia 2012, 18:16 [6 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 24/01/2012 12:16
Radwańska została totalnie zdemolowana przez Azarenke. Po raz kolejny wychodzą u Isi ułomności natury mentalnej, do tego sfera wytrzymałości i niuansów taktycznych. Pierwszy set dał jej tak w tyłek, że w dwóch kolejnych Białorusinka oddała tylko dwa gemy. Niestety, ale Agnieszka pewnego pułapu raczej nie przeskoczy, awans do pierwszej 10 to max co wydoła.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Radwańska została totalnie zdemolowana przez Azarenke. Po raz kolejny wychodzą u Isi ułomności natury mentalnej, do tego sfera wytrzymałości i niuansów taktycznych. Pierwszy set dał jej tak w tyłek, że w dwóch kolejnych Białorusinka oddała tylko dwa gemy. Niestety, ale Agnieszka pewnego pułapu raczej nie przeskoczy, awans do pierwszej 10 to max co wydoła.
Zgadzam się z Tobą odnośnie aspektów mentalnych i tego, że awans do pierwszej 10 to raczej jej maximum ale należy zauważyć, że w pierwszym secie Azarenka bardzo pomogła Agnieszce wygrać go.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.