Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 17/01/2012 21:08
Właśnie oglądam Serbia-Dania. Na razie bez rewelacji. Duńczycy, mimo że nie grzeszą dziś skutecznością, to jest to jednak ekipa z innego pułapu. Dużo dynamiki w ataku, do tego często grają skrzydłowymi co nam rzadko wychodzi. Nasi ze Słowacją przy grze na styku i tak strasznie spięci byli (na początki zjebali kilka fajnych akcji, które z łatwością mogły już ustawić mecz). A z Duńczykami od początku raczej to my będziemy gonić wynik i jakoś tego nie widzę...
EDIT:
Po takiej porażce jak dzisiaj na mecz z nami wyjdą zapewne bardziej zmotywowani.
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 17 stycznia 2012, 21:58 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Nie pamiętam dokładnie, ale jak się nie mylę na jakiś ostatnich mistrzostwach chyba zremisowaliśmy z nimi po udanej Pogońi w końcówce meczu. Pomyliłem ze Słowenią 30:30. Nie rozumię o co Ci kaman z tym wpisem o drzewie...
Na ostatnich MŚ wygraliśmy ze Słowacją dopiero w końcówce:
http://sport.interia.pl/raport/me-w-pilce-recznej-serbia-2012/news/ms-w-pilce-recznej-polska-slowacja-35-33,1583539,7355
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 17 stycznia 2012, 22:08 [3 raz(y)]
MMA Atack zaczyna sie wzorowac na KSW i robi "walki" medialne pod publiczke, Przyklad Pudziana pokazal, ze to dobra droga dawac jakas walke osob popularnych.
Nastepny mecz jutro z nieobliczalna Szwecja.Zeby tylko nie zlekcewazyc.Swoja droga idioci jak zwykle sa pewni swojej wygranej . Oby Polacy nie zagrali jak z Serbami
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Swoja droga ja zadnego sportu nie moge ogladac na zywo bo zawsze sa plecy.Wszystko sie zmienia gdy wylaczam tv jak kurwa za dotknieciem czarodziejskiej w dupe rozdzki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.