Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 18/12/2011 16:31
Chyba Justyna odczuwała trudy wczorajszego biegu, bo szybko dziś odpadła w sprincie.
Stoch ładnie się przebił z 9. po pierwszej serii na 2. miejsce, niestety reszta poza czołową 30.
Barca rozgromiła dziś w finale mistrzostw klubowych Santos 4:0, nie pozostawiając cienia wątpliwości kto jest dużo lepszy. Szczególnie w pierwszej połowie zdecydowanie zdominowali przeciwnika. Tak pasywnie i z kiksami grając w obronie Brazylijczycy z Barceloną nie mieli najmniejszych szans
Brawo dla jaśnie panujących nam Platfusów ! Całe szczęście "faszyzm" znowu nie przeszedł , mam nadzieje że zamiast niego ściągną jakiegoś fajtera z niemieckiej antify który będzie promował tolerancję i multikulti .W jego narożniku stanie Kazia Szczuka a gala odbędzie się w lokalu Krytyki Politycznej gdzie sędzią ringowym zostanie Adam Michnik!
Ostatnio edytowany przez: eM, 8 stycznia 2012, 21:27 [6 raz(y)]
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 11/01/2012 16:13
Agnieszka Radwańska zagra w półfinale turnieju WTA w Sydney. Polka pokonała po niesamowitym meczu Karolinę Woźniacką 3:6, 7:5, 6:2, która rok 2011 zakończyła jako numer 1 rankingu WTA. Nasza najlepsza tenisistka w kolejnym meczu zagra z Wiktorią Azarenką.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
mnie zastanowiło co innego, zawodnik Wiśniewski a raczej jego wiek - 31. nie wiem, ale jakos go przeoczyłem w poprzednich meczach drużyny Wenty, jeśli to zmiana pokoleniowa to nie mam pytań.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 15/01/2012 21:58
Oj słabo rozpoczeli, oby się to nie przełożyło na inne mecze. Jednak brak kluczowych zawodników ( M.Lijewski, Szmal, Tomczyk ) odbiło się w grze. Myślę że dobry występ mógł zaliczyć Wichara, gorzej z Krzyśkiem Lijewskim który nabawił się jakiegoś urazu oby to było nic groźnego
Ostatnio edytowany przez: prx, 16 stycznia 2012, 16:55 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.