Teraz jeszcze gorzej, bo przy 14:9 miec 4 pilki meczowe i nie wygrac, to trzeba sie postarac i to bardzo. Klasowe zespoly takich koncowek nie maja, a my drugi mecz z rzedu w taki sam sposob przegrywamy i zamiast wygrac ten turniej zdecydowanie, zajmujemy tylko drugie miejsce.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 04/12/2011 11:29
Ja nie jechałbym po siatkarzach, znany jestem że tępię minimalizm i raczej doszukuje sie bardziej złych niz tych dobrych rzeczy, ale trzeba obiektywnie ocenić siatkarze osiągnęli ładny sukces, ale frajerskie porazki czy to wczoraj z Brazylia czy dzis Rosja pokazuja dobitnie jak jeszcze skoro mamy do zrobienia szczególnie od strony mentalnej.jednak irytuje to, mimo wszystko, ze nie portafimy wykorzystać pewnej koniunktury, że jak idzie to brac wszystko nie zostawiać rannych i nie brać jeńców. niestety, zwykle brakuje tej kropki nad i. ale przynajmniej nie musimy sie za nich wstydzić, co nie można powiedzieć o naszych kopaczach/
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 11/12/2011 08:29
Wczoraj Justyna na piątym miejscu za czterema Norweżkami. Zdobycie po raz czwarty z rzędu przez Kowalczyk Pucharu Świata raczej niemożliwe. Bjergen poza zasięgiem. Ciężko będzie zmieścić się na podium...
Skoczkowie nieźle w drużynówce 5. miejsce, a nawet blisko trzeciego. Fajnie, że wygrali Norwedzy z Austriakami.
Nie wiem po co Tomek Sikora jeszcze startuje, bo o walce z czołówką do czego przezwyczaił w poprzednich sezonach, przy obecnej formie biegowej może zapomnieć. Chyba czas pomyśleć o innym zajęciu niż starty w zawodach z najlepszymi biatlonistami.
Oficjalnie chorej, a czy to taka jej taktyka, żeby sobie odpocząć od ciągłego wygrywania? czy chce uatrakcyjnić walkę o puchar świata, aby podtrzymać zainteresowanie biegami? Tego raczej się nie dowiemy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.