'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Wynik można śledzić na stronce eurosportu(jednak nie ma tu podanego czasu Eurosport live) ale znalazłem w necie stronke gdzie podają również aktualny czas Wyniki live
No pięknie, ale wydaje mi się że lepiej żeby macedonia wygrała z danią, bo bramki ma dużo gorsze od nas i nie jest grożna, chyba że liczą się w przypadku równych punktów bezpośrednie mecze to gorzej. Nie wiem jak tam jest w regulaminie.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 25/01/2009 19:40
Warunkiem jest pokonanie Norwegów i brak remisu w spotkaniu Niemcy - Dania. Zwycięstwo jednych lub drugich, przy naszej wygranej, da biało-czerwonym półfinał. Trudno jednak przypuszczać, by Niemcy zaryzykowali remis. Ich mecz odbędzie się przed naszym, a jeśli my przegramy, wówczas mistrzowie świata w przypadku remisu odpadną z gry.
Warunkiem jest pokonanie Norwegów i brak remisu w spotkaniu Niemcy - Dania. Zwycięstwo jednych lub drugich, przy naszej wygranej, da biało-czerwonym półfinał. Trudno jednak przypuszczać, by Niemcy zaryzykowali remis. Ich mecz odbędzie się przed naszym, a jeśli my przegramy, wówczas mistrzowie świata w przypadku remisu odpadną z gry.
dokłanie Niemcy będą grać o pełną pule, więc tu nie ma opcji że się "ustawią" z Duńczykami na remis
dokłanie Niemcy będą grać o pełną pule, więc tu nie ma opcji że się "ustawią" z Duńczykami na remis
Tak jak piszecie tylko jeszcze jeden warunek..Macedonia nie moze wygrac dwóch meczów( chyba ze w ostatnim meczy dunczycy pokonaja niemcow) mozliwosc w sumie jest duzo..po meczu Dania - Macedonia bedzie ich mniej wiec trzeba czekac
zawodnik meczu CASPER HVIDT obronił dziś aż 45% rzutów
antybohater KIRYL LAZAROV - skuteczność na poziomie ok 40% przy 21 rzutach, zupełnie odwrotnie niż w dotychczasowych meczach
tajemnicą poliszynela est fakt,kto był siłą napędową tego teamu. nie chwalmy dnia przed zachodem słońca,z Norwegią będzie bardzo ciężko,kto wie czy nie ciężej niż w czsie drugiej połowy z Duńczykami. A Duńczycy po raz kolejny pokazali żę drugie połowy są ich mocną stroną. Zupełnie odwrotnie niż u nas,więc mile widziany jest podobny scenariusz z obu ostatnich pierwszych połów w wykonani naszej reprezentacji. a później pozostaje tylko liczyć na uczciwość Duńczyków,bo realnie Niemcom nie daje większych szans z nimi...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.