Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 30/05/2010 10:59
kliczko jest gamoniem w ostatnim czasie, niech w walce o tytul dadza mu w koncu kogos porzadnego a nie od kilku walk kelnerow (Sosnowskiemu nie uwlaczajac bo fajnie sie zaprezentowal). mysle ze przy obecnej formie ukrainca adamek by go mogl zjesc spokojnie, dragonowi pare ciosow weszlo a jednak goral to kilka klas wyzej jest. co do Dragona to walczyl dzielnie mimo tego ze kliczko pod kazdym wzgledem go przewyzszal (wzrost, waga, zasieg). zatem brawo Albert, wole ogladac ambicje normalnego czlowieka niz napinke kogos kto sie w 2 rundzie sam na dechy kladzie co do gali to wejscie kliczki wiocha totalna
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 30/05/2010 11:40
Daj spokój tribu... Powiedz mi kto w obecnej wadze ciężkiej jest w stanie rywalizować z Vitkiem oprócz jego brata? Kliczki nikogo nie unikają dostają całą tzw. czołówkę i ich deklasują bo są po prostu o kilka klas lepsi. Pytam się więc kogo masz na myśli mówiąc 'kogoś porządnego'? Povetkin? Przecież on robi co może żeby walka z Władem nie doszła do skutku (wymyślone kontuzje etc.) bo dobrze wie jak się ona dla niego skończy. Haye? Jest tak szklany i dziurawy w obronie, że od obu braci dostaje KO, zresztą podobnie jak Sasza nie kwapi się do tego pojedynku. A Adamek? Kliczko to nie są zwłoki Gołoty, waciany Estrada ani tłusty fizol Arreola. Nie wiem jak miałby wyglądać scenariusz takiej walki, żeby wygrał Adamek.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 30/05/2010 12:34
Haye jest napinaczem strasznym, ma pas od Walujewa bo ten jest jeszcze gorszy co udowodnil w tej wlasnie przegranej walce boksem jakos specjalnie sie nie interesuje ale jak dla mnie to ze "Kliczki" nadal maja pasy(od tylu lat) swiadczy tylko o obecnym poziomie wagi ciezkiej.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 07/06/2010 18:57
jaki kraj takie KSW żenadą lekką to zajeżdża, Saleta obije morde najmanowi i moze ten sie w koncu zamknie. a pudzian poszedl po rozum do glowy (w koncu magistrem bedzie zaraz;p) i doszedl do wniosku ze Nastula mu dzwignie zalozy i bedzie po zabawie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 19/06/2010 15:00
Alez final w rugby. Wlaczylem tv na ostatnie 10 minut , ale warto bylo. W 77 minucie Budowlani podwyzszeniem wyszli na 1 punktowe prowadzenie . W doliczonym czasie Lechia przylozyla i prowadzila. W 88 jeszcze jedno przylozenie Budowlanych i zespol z Lodzi zdoby lmistrzostwo wygrywajac 19-16.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.