"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Dzi¶ o 20 na Eurosporcie chyba będzie leciała transmisja jej meczu półfinałowego z Wozniacki. A w Planicy w M¦ na mamucie Małysz po dwóch z czterech skoków na 2. miejscu oczywi¶cie za Amanem, czyli całkiem dobrze, tym bardziej że mamuty zazwyczaj były najsłabsz± stron± Adama.
Dobrze dobrze ale jak dla mnie to znow Malysza wydymali a raczej za bardzo Simona faworyzowali, jak Amman ladowal i jakie dostal noty a jak Malysz. W ogole ten system pomiaru i ocen z dupy totalnie, niby mialo byc uczciwie i lepiej ale szału nie ma z tym. co nie zmienia faktu ze Adam jutro urwie i pokaze Simonowi jak sie daleko lata
A.Radwańska - Dementeva 6:4 6:3 i nasza tenisistka awansowała do półfinału turnieju w Indian Wells
Dzi¶ o 20 na Eurosporcie chyba będzie leciała transmisja jej meczu półfinałowego z Wozniacki. A w Planicy w M¦ na mamucie Małysz po dwóch z czterech skoków na 2. miejscu oczywi¶cie za Amanem, czyli całkiem dobrze, tym bardziej że mamuty zazwyczaj były najsłabsz± stron± Adama.
adas w dobrej formie nie ma slabych stron
Jak nie wierzysz, że na mamutach do tej pory zazwyczaj szło mu gorzej nawet jak był w formie to zobacz, że na M¦ w lotach do tej pory był najwyżej na 9. miejscu.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Ma%C5%82ysz#Mistrzostwa_.C5.9Bwiata_w_lotach_narciarskich
Jednak półfinał Agnieszki dopiero o 3.30 na eurosport 2.
A.Radwańska - Dementeva 6:4 6:3 i nasza tenisistka awansowała do półfinału turnieju w Indian Wells
adas w dobrej formie nie ma slabych stron
Jak nie wierzysz, że na mamutach do tej pory zazwyczaj szło mu gorzej nawet jak był w formie to zobacz, że na M¦ w lotach do tej pory był najwyżej na 9. miejscu.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Ma%C5%82ysz#Mistrzostwa_.C5.9Bwiata_w_lotach_narciarskich
Jednak półfinał Agnieszki dopiero o 3.30 na eurosport 2.
moze nie MSwL ale jednak
Najwięcej miejsc na podium w konkursach Pucharu ¦wiata w lotach:
1. Andreas Goldberger (Aut) 13---5-4-4
2. Adam Małysz 12---6-4-2
3. Matti Nykaenen (Fin) 9---6-2-1
4. Sven Hannawald (Ger) 8---4-3-1
5. Andreas Felder (Aut) 8---3-4-1
6. Gregor Schlierenzauer (Aut) 7---7-0-0
7. Martin Schmitt (Ger) 7---3-2-2
8. Simon Ammann (Sui) 7---0-5-2
9. Takanobu Okabe (Jap) 6---3-2-1
10. Matti Hautamaeki (Fin) 6---3-0-3
i jeszcze , takze chyba nie jest najgorzej
Letalnica- P¦- top 15
1. Adam Małysz POL: 3+3+0=6
2. Martin Koch AUT: 0+2+3=5
3. Martin Schmitt GER: 2+1+1=4
4. Bjoern-Einar Romoeren NOR: 2+0+2=4
5. Matti Hautamaeki FIN: 3+0+0=3
Gregor Schlierenzauer AUT: 3+0+0=3
7. Noriaki Kasai JPN: 2+0+1=3
8. Hideharu Miyahira JPN: 1+1+1=3
9. Simon Ammann SUI: 0+2+1=3
10. Ole Gunnar Fidjestoel NOR: 1+1+0=2
Sven Hannawald GER: 1+1+0=2
12. Janne Happonen FIN: 1+0+1=2
13. Janne Ahonen FIN: 0+2+0=2
Kazuyoshi Funaki JPN: 0+2+0=2
Roar Ljoekelsoey NOR: 0+2+0=2
Za to najdłuższy skok w życiu ma "tylko" 225m i wielu innych obecnie skacz±cych jest pod tym względem lepszych od niego. I jednak się niestety sprawdziło się, że te 2. miejsce to ciężko będzie mu utrzymać, tak jak się obawiałem.
W drużynowym konkursie dzi¶ wysokie 4. miejsce skoczków. Szkoda szczególnie drugiego bardzo nieudanego skoku Rutkowskiego, przy trudnym wietrze, bo byłaby szansa na 3. miejsce, dzięki dobrym skokom Małysza i Stocha.
Justyna skończyła sezon w Pucharze ¦wiata odbieraj±c nagrody za zwycięstwa we wszelkich klasyfikacjach generalnych
To najgorsze zakończenie pięknego dla mnie sezonu. Sobota trochę stępiła mi tę cał± rado¶ć. Smutny jestem jak diabli. Nawet nie miałem gdzie tego odreagować. Jak w Oslo Ľle skoczyłem w pierwszej serii, wlazłem do naszej "budy", pierdykn±łem pię¶ci± w ¶cianę i szpetnie zakl±łem: "K... mać, przecież, cholera jasna, nie jest ze mn± tak Ľle, jak wygl±da, to było nieporozumienie". Poszedłem na skocznię i drugi skok wyszedł mi pięknie.
Warto poczytać, bo Adam nie ¶ciemnia i wali prosto z mostu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.