Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 24/01/2009 23:04
Mecz w wykonaniu Polaków dobry, w pierwszej połowie bardzo dobry
Nerwówka zaczęła się w drugiej połowie, bałem się że Polacy przy 3 bramkowej przewadze mogą ją niedługo stracić.
Szmal jak zwykle świetny, bramka ukoronowaniem bardzo dobrego meczu.
patrzac na wikipedii na poprzednie mistrzostwa w 2007 roku nie bilans bramek, a bezposredni mecz decydował o kolejności przy równiej liczbie punktów, wiec wydaje mi się że jesteś w błedzie
Hmm znalazłem taki wpis na reczna.pl
"Sa 3 opcje ze wyjdziemy z grupy!!!
1. My i Niemcy wygrywamy do konca wszystko i wychodzimy z grupy. Dunczycy nawet jak wygraja z Macedonia to przegrali z nami wiec bedziemy wyzej.
2. Niemcy przegrywaja wszystko do konca, my wygrywamy i Dunczycy i wychodzimy z Dunczykami.
3.My wygrywamy wszystko do konca, Niemcy jutro przegrywaja z Norwegia i wtedy ostatni mecz Niemcy-Dania nam zwisa i powiewa - kto wygra ten wchodzi z NAMI!!!"
Jest też opcja mniej pozytywna Dania i Niemcy jutro wygrywają po czym w meczu ze sobą pada remis i oboje wchodzą...
Przypadkiem nie najważniejszy bedzie mecz Niemcy - Dania Zakładając reszte naszych zwyciestw i rowne pkt co sie dalej liczy Bezposrednie mecze...bilans bramek
Tak jak mowisz,jesli wygramy pozostale 2 mecze to mecz Niemcy - Dania bedzie kluczowy, w przypadku jednakowej ilosci punktow liczy sie bilans bramek (roznica miedzy strzelonymi a straconymi)Jak dla mnie najlepsze rozwiazanie to dwie porazki srednio grajacych Niemców..graja z Norwegia i Dania. Przy naszych 2 zwyciestwach nie bedziemy sie ogladac na zadne bramki bo poki co przegrywamy w tym elemencie z Dunczykami.
patrzac na wikipedii na poprzednie mistrzostwa w 2007 roku nie bilans bramek, a bezposredni mecz decydował o kolejności przy równiej liczbie punktów, wiec wydaje mi się że jesteś w błedzie
Moze i masz racje tylko skoro tak to czemu Macedonia jest ostatnia w tabeli a nie my ?
Przypadkiem nie najważniejszy bedzie mecz Niemcy - Dania Zakładając reszte naszych zwyciestw i rowne pkt co sie dalej liczy Bezposrednie mecze...bilans bramek
Tak jak mowisz,jesli wygramy pozostale 2 mecze to mecz Niemcy - Dania bedzie kluczowy, w przypadku jednakowej ilosci punktow liczy sie bilans bramek (roznica miedzy strzelonymi a straconymi)Jak dla mnie najlepsze rozwiazanie to dwie porazki srednio grajacych Niemców..graja z Norwegia i Dania. Przy naszych 2 zwyciestwach nie bedziemy sie ogladac na zadne bramki bo poki co przegrywamy w tym elemencie z Dunczykami.
Moze i masz racje tylko skoro tak to czemu Macedonia jest ostatnia w tabeli a nie my ?
może to tymczasowo ta tabela?
a dlaczego Macedonia skończyła przed nami w 1 fazie turnieju mimo że mieli o wiele gorszy bilans bramek +9, my +15?
a mieliśmy tyle co oni 6 pkt
a dlaczego Macedonia skończyła przed nami w 1 fazie turnieju mimo że mieli o wiele gorszy bilans bramek +9, my +15?
http://www.croatia2009.com/eng_group.php
hehehe dobra poddaje sie, nie wiem o co chodzi Niech jutro wygraja to bedziemy sie martwic dalej
a nie jest czasem tak, że zamiast półfinałów zwycięzcy obu grup grają o mistrzostwo, drugie drużyny grają mały finał, trzecie drużyny graja o 5 miejsce itd?
Napewno nie, po 2 druzyny z kazdej grupy wychodza i kazda moze walczyc o zloto tylko nie wiem na jakiej zasadzie ale chyba pierwsza druzyna z grupy I gra z druga z grupy II
http://www.croatia2009.com/eng_group.php
hehehe dobra poddaje sie, nie wiem o co chodzi Niech jutro wygraja to bedziemy sie martwic dalej
Na 99% w 1 fazie turnieju Macedonia nas wyprzedzala bo wygrala bezposredni mecz.
W 2 fazie 3 zespoly maja po 2 punkty. My , Macedonia i Norwegia.Ale jeszcze nie gralismy z Norwegami i dlatego nie mozna zrobic tabelki dla tych 3 druzyn z bezposrednich pojedynkow. Dlatego liczy sie bilans bramkowy ze wszystkich spotkan (tych zaliczonych do 2 fazy)
Skuteczna obrona, świetna dyspozycja Sławka i Serbowie tracą swoją najmocniejszą broń - rzuty z dystansu. Widać dobre przygotowanie przedmeczowe. Oby z takim samym zaanagażowaniem do końcowego gwizdka.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
szkoda meczu z niemcami...ale żeby być w finale trzeba wygrać wszystko. brawa dla Tułczyńskiego za 100%.
wydaje się że bardziej szkoda wtopy z Macedonią teraz by były 2pkt więcej i wszystko by było w naszych rękach a tak trzeba wygrac z Norwegami i liczyc na dobre wyniki w pozostałych meczach...
PS nie znam się za dobrze na realiach piłki ręcznej ale zastanawia mnie dlaczego Tułczyński gra tylko w drugiej bundeslidze
Ostatnio edytowany przez: YAKIN, 25 stycznia 2009, 17:29 [1 raz(y)]
[cytat=siedemnasty]szkoda meczu z niemcami...ale żeby być w finale trzeba wygrać wszystko. brawa dla Tułczyńskiego za 100%.[cytat]
wydaje się że bardziej szkoda wtopy z Macedonią teraz by były 2pkt więcej i wszystko by było w naszych rękach a tak trzeba wygrac z Norwegami i liczyc na dobre wyniki w pozostałych meczach...
PS nie znam się za dobrze na realiach piłki ręcznej ale zastanawia mnie dlaczego Tułczyński gra tylko w drugiej bundeslidze
Wygrana z niemcami także dałaby 2 punkty i wtedy mieliby 2 a nie 4. więc dziwne twoje rozumowanie.
[cytat=siedemnasty]szkoda meczu z niemcami...ale żeby być w finale trzeba wygrać wszystko. brawa dla Tułczyńskiego za 100%.[cytat]
Wygrana z niemcami także dałaby 2 punkty i wtedy mieliby 2 a nie 4. więc dziwne twoje rozumowanie.
wiem o co Tobie chodzi ale bardziej chodziło mi o szanse na zwycięstwo a te mieliśmy zdecydowanie większe w meczu z Macedończykami bo teraz mielibyśmy 6pkt a nie 4 i niemusielibyśmy się oglądac na innych w sumie nie ma się co spierac;p
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.