na lezaco musza trafic w to mniejsze w srodku, na stojaco w ogole w czarne kolko
jest czyste strzelanie, w koncu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
chuj to by strzelil. jednak norweżki switnie sie przygotowały. i to pierdolenie jaka to nie jest faworytka tego biegu. kubeł zimnej wody
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 19/02/2010 22:55
troche dziwi mnie Wasz optymizm-złoto miała zdobyć na tytm dystansie o ile sie nie myle. Jak na dłoni widać że Justynie brakuje świerzości Norweżka świetny manewr zrobiła,zaszyłą sie gdzies nie starowałą i prosze, są wyniki. Nie oszukujmy sie-nie na to liczyliśmy. Ten brąz to i tak cud. W złoto nie wierze- nie ma ku temu logicznych przesłanek.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.