Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 16/02/2010 11:01
Ja raczej obstawiałbym przy tym aby Justyna skupiła sie na jednym wyściugu,aby on był priorytetowy i docelowy. Łapanie kilku srok za ogon może skończyć sie fatalnie. Szczerze powiedziawszy wole jedno złoto niż trzy srebra. A tak abstrahując to mierzi mnie już tylko to jedno złoto Fortuny zdobyte masakrycznym fartem. Czas to w koncu przełamać.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
mimo wszystko szkoda Majdić, to mogło spotkać każdą zawodniczkę(nawet naszą Justynę) i szczerze to wolałbym aby Justyna wygrała po prawdziwej walce a nie dzięki gapiostwu organizatorów...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 17/02/2010 21:01
Mimo wszystko uważam, że szczytem kanadyjskiej głupoty było "zabezpieczenie" toru saneczkarskiego. Wyjście z zakrętu ozdobione stalowymi filarami to pomysł godny prokuratury. A wystarczyło pomyśleć i wstawić na wyjściu z prostej przezroczystą plexi... Odnośnie Majdić: o jej kondycję w dalszych biegach jestem dziwnie spokojny - na igrzyskach człowiek motywuje się potrójnie.
EDIT: Kobitki na stoku też nie dają rady. Wypadki i liczne błędy ciągle przerywają imprezę. REKORD DNIA: Francuzka zalicza glebę dosłownie 2 sekundy po wyjściu ze startu.
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 17 lutego 2010, 21:10 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 17/02/2010 21:10
no z tymi filarami po wyjsciu z zakretu to projektant sie wykazal inteligencja.
tez tak mysle ze Majdic nie odpusci, juz sam fakt ze jednak sie spiela zeby dzisiaj startowac to pokazuje, ale i tak jest slabsza od Justyny
Majdic podobnie jak Justyna wygrala swoj cwiercfinal wiec chyba ta kontuzja nie jest taka straszna
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 17 lutego 2010, 21:48 [1 raz(y)]
A, że nie złoto.. cóż to media tak nakręciły atmosferę że będą 4 medale i od razu wszystkie złote. Justyna mówiła, że 1-2 jakiekolwiek medale są w zasięgu.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.