Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 13/02/2010 21:10
Pudzian pojdzie do UFC, dostanie kilka razy wpierdol to sie ogarnie
Brawo Adam!! Fajnie, że po kilku srednich sezonach nareszcie jest swietna forma i dodatkowo idealnie trafiona na igrzyska. innym sie tak nie udalo
a i warto zaznaczyc ze znajdujemy sie w czolowce klasyfikacji medalowej igrzysk na 2 miejscu
Artykuły czytane na wp i onecie radzę czytać z przymróżeniem oka. Już od dłuższego czasu poziom i wiarygodność tych stron porównywalna jest z Faktem i Superexpresem.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jakby coś normalnego Pudzian powiedział o Małyszu to pewnie by tego na tych stronach internetowych nie umieszczali. No ale on twierdzi że tego nie powiedział w wywiadzie dla "Sportu". Wychodzi na to że wywiady trzeba autoryzować, bo inaczej mogą przekręcać jego słowa.
Ale są jeszcze 3 szanse, biorąc po uwagę, że to jej najgorsza konkurencja to może być tylko lepiej
Najbliższa szansa w środę o 19.15 zaczynają się eliminacje w sprincie. W sumie też nie jej koronnej konkurencji, ale ostatnio wygrała zawody pucharu świata w sprincie z dużą przewagą. Oby po medal pobiegła, najlepiej złoty
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 15/02/2010 20:23
nie to żebym siał defetyzm,ale rola faworyta Polakom nie pasuje. Gadka o trasie która rzekomo nie pasuje Justynie nie były jednak kurtuazją. Ja trzymam kciuki by przywiozła jakikolwiek medal,byśmy mieli w końcu dwucyfrową ilośc medali w historii. No i żeby nie konczyło sie na czterech piątych miejscach. Ja bym nie był pewien że Justyna bedzie taka faworytką. Skandynawki pokazują jak są mocne.
nie to żebym siał defetyzm,ale rola faworyta Polakom nie pasuje. Gadka o trasie która rzekomo nie pasuje Justynie nie były jednak kurtuazją. Ja trzymam kciuki by przywiozła jakikolwiek medal,byśmy mieli w końcu dwucyfrową ilośc medali w historii. No i żeby nie konczyło sie na czterech piątych miejscach. Ja bym nie był pewien że Justyna bedzie taka faworytką. Skandynawki pokazują jak są mocne.
Pani Justyna sama wspominała w jakimś wywiadzie że w sprincie nie czuje się pewnie i nie chciała startować wogóle w nim. Ja tam uważam ze na dłuższym dystansie nie ma dla niej żadnej przeciwniczki - ona jest piekielnie mocna na długich dystansach stylem klasycznym. I raczej nie siałbym defetyzmu co u nas polaków jest wadą - mówienie o porażce przed samym startem - w końcu wygrała kilkanaście biegów w sezonie . Życzę naszej sportsmence jak najlepiej i trzymam mocno kciuki i wierzę w sukces - bo po latach posuchy oprócz Małysza mamy co oglądać w końcu na zimowych igrzyskach. Do boju !!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.