Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 07/02/2010 00:30
On po prostu nie ma charyzmy Andrzeja. Do rywali pokroju Bowe czy Lewisa nie wyjdzie nigdy bo takich zwyczajnie w dzisiejszej ciężkiej nie ma. Myślę, że Tomek wygra z Estradą a później z tucznikiem Arreolą (o ile dojdzie do takiej walki) ale już z Kliczkami nie ma najmniejszych szans. Jedyny mistrz w jego zasięgu z obecnych to szklany Haye. Tak czy inaczej będę mu kibicował.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 07/02/2010 01:44
Grzegorz Miętus znowu niezle się zaprezentował w Wilingen zajął 20. miejsce po nieco słabszym drugim skoku. Szkoda, że po tym drugim skoku niemieccy realizatorzy transmisji zamiast pokazać Miętusa, jego długość skoku i miejsce po nim pokazali swojego człeka, czyli Waltera Hofera, a o Miętusie całkiem zapomnieli Widać nie lubią pokazywać Polaka.
Co do obudzenia,to wysłałem smsa konkursowego w czasie transmisji z gali i odesłali mi dodatkowo smsa,że jak chcę to przed walką zadzwonią do mnie z pobudką
Nie chcę się czepiać ale wg punktacji którą podałeś wychodzi 118-116 a nie 118-110 Poza tym żaden sędzia nie dałby tylu rund remisowych a jeśli tak to by źle o nim świadczyło.
Co do samej walki, Adamek wygrał pewnie ale trochę mnie zawiódł, pod koniec siadł kondycyjnie. Lewa ręka znowu przy jajach zamiast przy szczęce przez co przyjął kilka głupich prawych od Estrady. Jest nad czym pracować.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 07/02/2010 20:55
Fajnie, że Tomek wygrał, ale tą walką nie zrobił zbyt pozytywnego wrażenia. Co prawda wygrał na punkty, ale jego przewaga nie była tak do końca pewna. Trudno mu wróżyć wielką karierę w wadze ciężkiej, brak mu mocnego ciosu. Na pewno nie będzie mu łatwo dalej, a liczyć na zwycięstwa poprzez decyzje sędziów, można szybko się przeliczyć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.