Jak to za co? Za jajco... Szkoda tych 2 słupków bo pewnie byłoby remisowo, a tak znowu zrobiło się nieciekawie. Jakoś nie potrafimy szybko wznawiać akcji, a w ten sposób wszystkie ekipy zdobywają po 2-3 bramki na mecz. Może uda się ugrać dogrywkę.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 31/01/2010 16:29
Brawo za walke w 2 polowie troche wiecej szczecia i moze bysmy doszli (4 faule w ataku dla naszych za kazdym razem bramki strzelalismy) trzeba sie cieszyc z 4 miejsca jak chlopaki zaczna konczyc kariere a maja po 30-32 lata|to bedzie nieciekawie
a sędziowanie na tych mistrzostwach-nie jestem za jakimis spiskami- ale to była jedna wielka farsa. to sędziowie-smiało stawiam teze- "pomogli" nam w jakimś stopniu że nie zdobylismy tego medalu. komuś chyba zależało na tym.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 31/01/2010 16:34
No cóż.... nie ma co już gdybać co by było gdyby, fakt jest taki, że mamy 4 miejsce i pomimo tego, że wracają bez medalu dla mnie są w pewnym sensie wygranymi. Można przegrać ale po walce i szczypiorniści pokazują, że nawet jak się przegra to można z uniesioną głową powiedzieć, że się walczyło i pozostawiło 100 % serca na boisku. Następnym razem będzie lepiej
jedyny udany mecz tego bramkarza w meczu repry. dajmy sobie na luz z takimi analogiami. Bo Borucowi do Szmala to tysiące lat świetlnych.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
PS. Jak widzieliśmy ten sport niestety boryka się z bardzo poważnym problemem jakim jest sędziowanie. W tak grze szybkiej, gdzie zawodnicy stoją w gąszczu, piłka śmiga ponad 100km/h, a jedno dotknięcie drugiemu nie jest równe, kreatywność arbitra nie może decydować o utracie bramki lub nawet porażce drużyny. Muszą coś z tym zrobić, bo takie gwizdanie na czuja i z sympatii do kogoś nie wróży szybkiego rozwoju tej dyscypliny.
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 31 stycznia 2010, 16:43 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 31/01/2010 16:39
a ja i tak jestem im wdzieczny za te emocje, ambicje i wole walki. takich emocji to nasi kopani juz od paru lat nam nie dostarczyli (ostatnio chyba w eliminacjach z Portugalia dwumecz). kopacze moga sie od recznych uczyc. szkoda ze sie nie udalo ale i tak fajnie ze mamy 4 druzyne w Europie (i tu sobie znowu z pilka nozna porownajcie ) i tak wlasnie - Wenta na prezydenta;p
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 31/01/2010 16:49
Czwarte miejsce Polski to i tak dobrze, najlepiej w historii ME w ręcznej. Troche szkoda. Nasi mieli szczęście we wcześniejszych meczach do końcówek, zabrakło go w ostatnich meczach, sędziowie dodatkowo podcinali skrzydła, chyba nerwy jednak naszych też zjadały w decydujących momentach.
Małysz niezle się zaprezentował dziś. 6. miejsce na koniec a 3. po pierwszej serii na mamucie, na których nigdy nie był specjalistą, pokazuje że dużo mu nie brakuje do najlepszych przed olimpiadą.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.