Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 30/01/2010 16:12
co jak co ale w różnego rodzaju głosowaniach w necie to jesteśmy dobrzy
W finale czeka już Francja, która rozbiła Islandię. Do przerwy jeszcze to jakoś wyglądało ale w II połowie to albo Francja tak dobrze zagrała albo Islandia tak słabo..
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
z innej beczki-kurwa,ale prorocze są te słowa Wenty "12 sekund,abysmy nie stracili" i o mało było...co ciekawe mało indywidualnych kar w co jak co meczu obron. ale bedziemy grać bez siódmiaka
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Po meczu będzie dopiero jak sędziowie go zakończą, więc trzeba grać i walczyć do końca. Ale faktycznie, sami na razie pomagamy Chorwatom w ich awansie do finału...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
brak niezłego rozgrywającego jest aż nadto widoczny. Takim był kiedyś Tkaczyk. Jaszka nim nie jest. To on zawalił nam sytuacje na styk. A jak sie gra kontry mielismy pokaz teraz. O brąz też łątwo nie bedzie nie sugerujmy sie suchym wynikiem Islandyczów. Ale szane są wieksze niz dziś.
tylko czemu ciagle gramy mega dlugie rozgrywanie akcji !? to jest dla mnie bzdura, prawie zawsze pokazuja nam gre na czas i nerwowo szukamy mozliwosci strzelenia,
mamy pilke kurwa na gola aby bylo 17-17 to kurwa rozgrywaja akcje z 300 podan, i na koncu traca pilke kurwa jego w dupe mac !!!!!!
pozniej traca poraz kolejny kurwa jego mac !
nie ogladam!
jestem wkurwiony na potege!
brak niezłego rozgrywającego jest aż nadto widoczny. Takim był kiedyś Tkaczyk. Jaszka nim nie jest. To on zawalił nam sytuacje na styk. A jak sie gra kontry mielismy pokaz teraz. O brąz też łątwo nie bedzie nie sugerujmy sie suchym wynikiem Islandyczów. Ale szane są wieksze niz dziś.
tylko czemu ciagle gramy mega dlugie rozgrywanie akcji !? to jest dla mnie bzdura, prawie zawsze pokazuja nam gre na czas i nerwowo szukamy mozliwosci strzelenia,
ale ta metoda wybiorcza tez mnie irytuje. ten problem juz zostal poruszony.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.