"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 20 stycznia 2010, 21:07 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Rosinski dzis tez ladnie pociagnal gre i podejmowal dobre i nie latwe decyzje rzutowe .Bracia Jureccy tez dobrze. Jedynie co mnie martwi to slaba gra w przewadze zupelnie nam nie wychodzi no ale coz jesli bedziemy dalej zwyciezac to nie mam nic przeciwko .
Dokładnie, z grupy wychodzą 3 zespoły. Niemcy - Szwecja to będzie mecz o awans, a Polska zagra ze Słowenią o 1 miejsce. Ten mecz trzeba wygrać bo w następnej grupie zagramy z Hiszpanią, Francją i Czechami luby Węgrami. Z tej 6 zespołowej grupy wyjdą 2 najlepsze. Dlatego nic nie można odpuszczać, musimy wnieść 4 punkty do grupy (mecz z drużyną która odpadnie się nie liczy).
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Dokładnie - zespoły, które awansują z grupy z kompletem zwycięstw w kolejnej fazie będą miały trochę łatwiej, bo będą miały na swoim koncie zaliczone już 4 punkty z obecnej fazy grupowej. A Niemców jebać. Nie ma co się na nich oglądać. Słabi są i tyle... To że zagrają w meczu o wszystko to wyłącznie ich problem. Tschüss.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pierwsza z pierwsza to najwieksza bzdura.Lepiej zebysmy z Hiszpanami nie grali a drugie miejsce daje nam mecz przeciwko Wegrom..Oczywiscie moze tez tak byc ze Francja wygra ostatni mecz z Hiszpanami ale chyba nie przy ich obecnej dyspozycij..
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 21/01/2010 18:03
Ja uważam że takie kalkulowanie to zła opcja, jestem pewien że drużyna Wenty i sam trener nie dopuszczą do tego aby "wybierać" sobie przeciwników. Jeżeli gramy o zwycięstwo trzeba pokonać wszystkich i tyle, kalkulacja dobra dla słabiaków.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.