Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 19/01/2010 16:48
O piłce ręcznej mam blade pojęcie , natomiast zawsze kibicuję naszym szczypiornistą , którzy są drużyną z charakterem i ogromną wolą walki! W Polskim sporcie to wyjątek a nasze spedalone piłkarki nożne powinni się tylko uczyć od podopiecznych Wenty!
Wszystko siedzi w głowach. Odpowiednie podejście i mamy wygraną, fizycznie jesteśmy raczej lepsi, z techniką różnie umiejętności podobne. Spokój przed meczem i mamy wygraną.
o ich głowy i nastawienie powinniśmy byś spokojni, tak jak pisał eM jest to jedna z niewielu drużynówek, która ma jaja i potrafi potwierdzić swoje umiejętności. Ja miałem spotkania nie oglądać, ze względu na pracę, jednak klienci przełożyli spotkanie i na własne oczy będę mógł zobaczyć, jak nasi sprawiają łomot niemiaszkom
Polska - Niemcy 33:30
Ps. Że Janek jeszcze nie wspomniał, iż turniej odbywa się w Austrii i nie mamy szans z siłami zła....
Dał popis w końcówce. W obronie gramy bardzo dobrze, ostro, do tego Szmal dużo łapie. Poprawić lekko skuteczność i nie powinny nam Niemiaszki zaszkodzić.
Z drugiej strony Niemcy raczej nie będą się liczyli w walce o medale - groźniejsi na pewno będą Francuzi, Chorwaci czy nieobliczalni Skandynawowie. Ale od zwycięstwa trzeba zacząć w jakże prestiżowym meczu
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 19/01/2010 19:27
Ech teraz dopiero się zacznie jazda pierwsza połowa to zawsze był pikuś, w każdym razie nie przestraszyli się, drużyna mocna psychicznie doświadczona świadoma swojej wartości zatem nie powinno stać się nic złego. Jedziem z ku.. znaczy się Niemcami.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.