23:56 ZACZĘLI!
23:57 Pudzian ruszył!
23:57 Ale leje!
23:57 Pudzian zmiażdżył rywala!
23:58 Kopał jak koń - 4 kopnięcia na udo Najmana i jest po walce
23:58 Pudzian nową gwiazdą MMA
Dobrze że sprowadził na ziemie tego pajaca Najmana , nie spodziewałem się jednak że aż tak go zmiażdzy. Szkoda Bedorfa , walka z litwinem na pewno byłaby ciekawa , godna finału , brawa dla Dowdy za charakter , miał cięzkiego rywala , oby niedługo całkiem wrócił do formy z przed kontuzji, bo jest zawodnikiem z ogromnym potencjałem.
a co do Pudziana to nie jarałbym sie tak-siłe ma ogromną ale technike,na razie taką sobie. zresztą ten najman to taki przeciwnik,jak dla Adamka Gołota.
przy jego masie to chyba ciezko o technike
styl walki pudziana: low kick blitzkrieg
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 12/12/2009 12:10
Pudzian trenuje od 2 miesięcy , nie ma co więc wymagać od niego super techniki. Za pół roku na następnej gali będzie już innym zawodnikiem. Teraz i tak daje rade , przy jego 125 kg wbrew pozorom nie wygląda na ocięzałego , a raczej dobrze sobie radzi w ringu i ostro tam ganiał za Najmanem. Ważne że jest zdecydowany , agresywny i ma charakter do waki. Znając jego podejście do zycia i ambicje , myśle ze w przyszłości może troche namieszać w MMA
Wracając do Najmana to nie lekceważyłbym go , toż to prawdziwy zabijaka , nawet Wawrzyk przed nim "uciekał"
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 12/12/2009 12:23
Moze gdyby byl inny przeciwnik to by sie tak nie rzucil pewnie, bez gardy, raz by sie nadzail i by uwazal a tak widzial, ze nic mu jakos idzie i sie zapomnial
Swoja droga Pudzian mysle, ze bedzie mial coraz mniej tej sily kosztem techniki. Juz mocno schudl, bedzie chudl dalej i jego moc bedzi euciekac z kazdym kilogramem. Oby jednak sie to nie sprawdzilo bo zycze mu jak najlepiej
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 12/12/2009 12:34
Może ktoś mi wytłumaczyć, co miał na nogach Pudzian w czasie walki?
Dziwi mnie płacz na niektórych portalach, że niby w butach walczył, a wydawało mi się, że można mieć buty, ale tylko wtedy gdy maja schowane sznurówki i nie mają wystających szwów.
A co do samej walki.... sprawdziło się to co 2 miesiące temu mówił Mariusz na konferencji prasowej , cyt : " 11ego grudnia zobaczycie państwo zderzenie malucha z lokomotywą "
bawi się , ostatnio chyba była walka z jego udziałem (gdynia ? )
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 12/12/2009 13:00
Niczego innego sie po tej walce spodziewac nie mozna bylo to byla tylko kwestia czasu az Pudzian sprowadzi Najmana do parteru a tam zasypie go ciosami niczym grad meteorytow przy jego sile to i by pewnie byka powalil a co dopiero bardzo przecietnego boksera.
Ja bym natomiast bardzo chetnie obejrzal walke Pudziana z Savickasem to byloby dopiero starcie gigantow.
PS
Z ta hodowla organizmu to debil juz lekko przegial
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 12/12/2009 13:00
Na żywo organizacja gali tragedia. Gwizdy na organizatorów z powodu zbyt długich przerw, nie wiadomo za ile kolejna walka. Ale dla tej jednej walki warto było się tam wybrać. Nie wiem jak to wyglądało w telewizji ale Najman został zniszczony psychicznie. Gwizdy, śmiechy. Później ta cała przyśpiewka i rozdarta koszulka Pudziana Najman po 1 kopniaku już nie wiedział co się dzieje. Szkoda tylko, że to tak krótko
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.