Nie wchodzę. Co to za nagroda by była dla mnie, że nie będziesz mógł pisać na forum...? W takim razie nie zakładamy się, a tylko zobaczymy kto ma rację.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 27/09/2009 18:28
no i Polki zostały rozgromione przez Holenderki 3:0 (25:18, 25:13, 25:23). Jest coś takiego jak kibicowska wiara i nadzieja,ale po czymś takim,nie ma nawet złudzeń. Jest też coś takiego jak realna ocena sytuacji. Żeńska siatkówka zrobiła krok do tyłu,pokazał już to macz z Outsirerkami Hiszpankami,że nie jest dobrze. Janku,nadal wierzysz w awans do półfinału? Pewnie tak,Ty zawsze wierzysz...
Ps-zakład o przekonanie uważam za wygrany
Nasz zespół taki bez charyzmy, trener tak samo. Ewidentnie widać, ze brakuje zawodniczki, która by to wszystko pociągnęła.
no matlak taki jakis "bezjajec" jest. dzisiejszego meczu nie ogladalem ale widzialem 2 wczesniejsze. nasz bierze przerwe bo tracimy 4 pkty pod rzad i spokojnie z dziewczynami gada. przydalby sie ktos kto morde wydrze zeby je zmotywowac
no i Polki zostały rozgromione przez Holenderki 3:0 (25:18, 25:13, 25:23). Jest coś takiego jak kibicowska wiara i nadzieja,ale po czymś takim,nie ma nawet złudzeń. Jest też coś takiego jak realna ocena sytuacji. Żeńska siatkówka zrobiła krok do tyłu,pokazał już to macz z Outsirerkami Hiszpankami,że nie jest dobrze. Janku,nadal wierzysz w awans do półfinału? Pewnie tak,Ty zawsze wierzysz...
Ps-zakład o przekonanie uważam za wygrany
Liczyłem na to, że ściany pomogą naszym jako gospodynią, jednak tak się nie stało. Nawet w trzecim w miarę wyrównanym secie w końcówce czegoś naszym zabrakło. Nie sądzę, żeby dały radę Rosjankom, które są najwyżej notowane z europejskich drużyn, możesz czuć się zwycięscą naszego zakładu Naszym brakuje chyba głównie takiej skutecznej atakującej jak Glinka, która czasami niemal sama mogła mecz wygrać, bo bywała nie do zatrzymania dla rywalek.
włączyłem siatkarki,zobaczyłem dwa "cudowne" ataki kaczor i przełączyłe. kto ją lansuje jako zajebistą atakującą? najgorsza zawodniczka na tych mistrzostwach.
poczekajmy do jutra-Holenderki mogą nam sprawic psikusa. Janek mogłes sie założyc
Widze ze jednak jeszcze asekurujesz Holandia Jachu to jednak ma nosa Mysle ze za sam wynik z Rosjankami powinienes pogratulowac Jachowi ze wierzyl w nasze siatkarki
Pozdrawiam obu panow
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
włączyłem siatkarki,zobaczyłem dwa "cudowne" ataki kaczor i przełączyłe. kto ją lansuje jako zajebistą atakującą? najgorsza zawodniczka na tych mistrzostwach.
no niestety ale Kaczor jest jedna z najlepszych naszych zawodniczek takze trzeba bylo dluzej ogladac a nie przelaczac od razu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.