'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
łachy nie robią. trudno aby żadnego brązowego medalisty nie było wśród wyróżnionych...;p
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/02/2009 22:00
Super mecz, Karol wreszcie pokazal na co go stac, ogromny sukces Polakow . Takich emocji jak podczas tych MS dawno nie przezywalem, szkoda ze nie zagrali lepszego meczu z Chorwacja,ale nie ma co narzekac, bo zrobili wielki wynik i chwala im!!
Co do finalu, zgodnie z przypuszczeniami, Chorwaci za slabi na francuzow.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/02/2009 22:21
Chorwaci polegli podobnbie do nas . My 2 lata temu po drodze wszystkie mecze wygrane i porazka w finale. Oni w tym roku komplet wygranych i klapa w finale.
Piekna sprawa zdobyc medale na 2 turniejach pod rzad. Czolowka wyrownana jak chyba w zadnej innej dyscyplinie. 6-8 zespolow jest na tym samym poziomie. Decyduja szczegoly .
Calkiem ciekawe spotkanie, walka do samego konca , na ok 35 sekund przed zakonczeniem meczu Cardinal porowadzili 23-20 ale gracze
Steelers potrafili doprowadzic do zwyciestwa po naprawde konretnej akcji
Warte odnotowania jest rowniez to , ze ustanowiony zostal nowy rekord Supre Bowl w dlugosci akcji powrotnej przez Jamesa
Holmesa, gracz Steelers najpierw przechwicil pilke juz prawie na wlasnym polu obronnym, Cardinals do przylozenia brakowalo centymetrow a nastepnie przebiegl 100 jardow i sam zdobyl przylozenie super akcja gosc w sumie dokonal rzczy niemożliwej i to w tak waznym meczu
To była taka riposta do głupich pytań redaktorzyny...jak będziesz świętował,to tak jakby mnie spytali po co idę do kibla.A Sławek jest abstynentem jakby ktoś nie wiedział
Może na to za wcześnie,ale czy to nie początek końca "wielkości" naszej Isi? W każdym bądź razie od jakiegoś czasu coś "nie trybi".
Spokojnie, ona nie ma 30 lat i jeszcze nie jest na zejściu Ale faktycznie, przydałoby się Agnieszce trochę powera, no i więcej wiary w siebie. Na tym etapie kariery po prostu nie jest w stanie przeskoczyć pewnej granicy. Nie potrafi wygrywać z pierwszą 10-tką a to przecież klucz do awansów i lepszych seedów w kolejnych turniejach
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
owszem,tylko brak postępów troche zaczyna trącić. wszyscy doskonale wiemy,oczywiście ci którzy choć śladowo interesują sie tenisem,że Radwanska jest słaba fizycznie i nie leżą jej wybitnie zawodniczki o profilu sióstr Wiliams,Peer czy właśnie Mauresmo etc. Nie oglądałem tego meczu ale dwa ugrane gemy świadczą że to był nokaut. doskonale wiemy też jakie przestoje są w jej grze,nie wiem czym jest to spowodowane-ale akurat na psychike Radwanskiej bym nie narzekał,bo wielokrotnie udowadniała że potrafiła wyjść na prostą w meczu praktycznie już przegranym. i ten jej serwis-tu chyba największy klucz i jej mankament nad którym musi sumiennie popracować
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 14/02/2009 10:52
Mnie to specjalnie nie dziwi -Dziwił mnie natomiast kompletnie nieracjonalnie udany poprzedni sezon. Radwańska to tenisistka mało dynamiczna, słaba fizycznie z bardzo kiepskim serwisem. Jej miejsce w pierwszej dziesiątce rankingu to nieporozumienie a realnie powinna zajmować miejsce między 20 a 30.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.