Brawo dla Polaków, bo chyba mało kto wierzył w ich dobry wynik po fazie wstępnej. Nie ma co rozpamętywać półfinału i tak w tych mistrzostwach mieliśmy sporo farta. Dobrze że w połączeniu ze znakomita gra i świetną motywacja Wenty mamy brąz i wciąż jesteśmy w czołówce ;]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Komentator: "jak będziecie świętować to zwycięstwo?"
Sławek: "ja będę pił alkohol" i sobie poszedł
szczerze i bez ściemy,żę wypije jedno piwo i pójdzie grzecznie lulu. chłopaki naprawde szacunek!
ps. Bogdan Wenta na prezydenta
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
już się ucieszyłem brązowym medalem i dostałem zajebistego humoru, a oni mi tu puszczają polityczne spoty PiS-u na zakończenie i straszą mnie mordą bliźniaka - to się nazywa mieć wyczucie...
własnie-o co z tym chodzi? przyspieszone wybory czy jak?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
już się ucieszyłem brązowym medalem i dostałem zajebistego humoru, a oni mi tu puszczają polityczne spoty PiS-u na zakończenie i straszą mnie mordą bliźniaka - to się nazywa mieć wyczucie...
Raczej kolejne plugastwo ze strony św. Jarosława. Nawet w spotach kłamią. Milion nowych miejsc pracy...yeah right... Jebać ich. Ważniejsi są chłopaki Wenty. Spisali się (dosłownie) na medal Bielecki i Szmal dosłownie pozamiatali dzisiaj Duńczyków.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Raczej kolejne plugastwo ze strony św. Jarosława. Nawet w spotach kłamią. Milion nowych miejsc pracy...yeah right... Jebać ich. Ważniejsi są chłopaki Wenty. Spisali się (dosłownie) na medal Bielecki i Szmal dosłownie pozamiatali dzisiaj Duńczyków.
chodzi mi za czyje to pieniądze. mają ciąć dotacje na partie a tu taka hipokryzja... no chyba że Rydzyk to pokrywa. z zresztą-racje-jebać to,a śmiech pusty mnie ogarną jak dziś kaczynski coś bradził że o 15-tej ważny mecz. od kiedy on sie tym interesuje? wczoraj podlizał sie inteligencji,dzis kibicom...jutro gejom?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.