a ja już myślałem że tylko ja ześwirowałem oblukałem już wszystkie możliwe filmiki na necie (niektóre po kilkanaście razy) i mówię wam - za każdy razem jak piłka leeeeeci do norweskiej bramki to się denerwuję, bo pół metra dalej i byłoby nad poprzeczką ...ale ona i tak zawsze wpada
w oficjalnym serwisie www.sport.tvp.pl jest dostępnych kilka fajnych filmików z naszego meczu i całych mistrzostw (wywiady przedmeczowe i pomeczowe Polaków, najciekawsze sytuacje z innych spotkań) - polecam wtedy kiedy adrenalina zejdzie już do normalnego poziomu
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 28 stycznia 2009, 01:10 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
a ja już myślałem że tylko ja ześwirowałem oblukałem już wszystkie możliwe filmiki na necie (niektóre po kilkanaście razy) i mówię wam - za każdy razem jak piłka leeeeeci do norweskiej bramki to się denerwuję, bo pół metra dalej i byłoby nad poprzeczką ...ale ona i tak zawsze wpada
w oficjalnym serwisie www.sport.tvp.pl jest dostępnych kilka fajnych filmików z mistrzostw(wywiady przedmeczowe i pomeczowe, najciekawsze sytuacje z innych spotkań) - polecam wtedy kiedy adrenalina zejdzie już do normalnego poziomu
podejrzewam że jest nas wielu siedze jak zahipnotyzowany i w kólko oglądam tę ostatnia akcje na przemian ze słowami trenera Wenty "14 sekund...to dużo czasu...odbieramy piłke i rzucamy"pewnie jakoś przekręciłem ale sens ten sam... magia! te słowa z pewnością przejdą do historii polskiej piłki ręcznej
PS dobrze że "hakerzy" z tvp wrzuty nie ogarniają;p filmik już na dysku
Ostatnio edytowany przez: YAKIN, 28 stycznia 2009, 01:18 [2 raz(y)]
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 28/01/2009 11:57
Nowa jednostka czasu-Jedna Wenta-15 sekund hehe... Norwegowie fatalnie rozegrali koncówke,ale to ich problem. Ta przerwa i wprowadzenie bramkarza do przodu wybiły ich z rytmu. A to co zrobił ich bramkarz to... ale jak każdy sport,ręczka także jest grą błędów. ja troche z innej beczki-komuś powinno sie oberwać że zamiast hymnu musieliśmy oglądać blok reklamowy. dla mnie to chaniebny czyn-widocznie reklama proszku czy podpasek są dla poniektórych ważniejsze,niż symbole narodowe.odrębne podziękowanie za stypę,jaką po meczu urządził Dębowski razem ze swoimi gośćmi. Gdyby ktoś włączył w tym momencie TV byłby przekonany, że przegraliśmy ten mecz. Ani odrobiny radości ...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
a tak,zgoda,troche zagalopowałem się,koszulka mnie zmyliła hehe-to był siódmy zawodnik z pola,to nie zmnienia faktu,że źle to rozegrali...ale mimo wszystko szacunek dla trenera Norwegów, to on podjął decyzję o tym, że do półfinału wejdzie albo Norwegia, albo Polska, Wenta powiedział do zawodników to, co sam by zrobił gdyby sytuacja była odwrotna, tym razem rzut monetą był po naszej myśli - orzeł na wierzchu
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
a tak,zgoda,troche zagalopowałem się,koszulka mnie zmyliła hehe-to był siódmy zawodnik z pola,to nie zmnienia faktu,że źle to rozegrali...ale mimo wszystko szacunek dla trenera Norwegów, to on podjął decyzję o tym, że do półfinału wejdzie albo Norwegia, albo Polska, Wenta powiedział do zawodników to, co sam by zrobił gdyby sytuacja była odwrotna, tym razem rzut monetą był po naszej myśli - orzeł na wierzchu
Szacuneczek dla trenera Norwegow ? chyba sie zagalopowales, wiadomo ze beda grali o zwyciestwo, skoro remis im nic nie dawal. Kazdy zespol wycofalby bramkarza w takiej sytuacji, bo dzieki temu zwiekszaja znaczaco szanse na zdobycie bramki, bo jeden zawodnik wiecej w pilce recznej to duzo. W piatek emocji ciag dalszy
Szacuneczek dla trenera Norwegow ? chyba sie zagalopowales, wiadomo ze beda grali o zwyciestwo, skoro remis im nic nie dawal. Kazdy zespol wycofalby bramkarza w takiej sytuacji, bo dzieki temu zwiekszaja znaczaco szanse na zdobycie bramki, bo jeden zawodnik wiecej w pilce recznej to duzo. W piatek emocji ciag dalszy
Fart że Serbia też wygrała z Macedonią, gdyby było inaczej Norwegom starczałby remis
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.