"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
nie łam się. zwykle (sowo klucz) wygrywają dyletanci i farciarze bo liczą na farta lub zdają sie na intuicje intuicje, a znawcy kombinują, rozważają możliwości, analizują i jak to zwykle bywa chuj wszystko strzela
odnośnie siatkarzy, czy to tylko moja percepcja i niechęć powoduje iz od lat uważam Winiarskiego za najgorsze ogniwo i to nie pierwszy już raz w tej reprezentacji?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Federer wyałtowany.Oglądając ten mecz to ten człowiek z drugiej setki rankingu grał taki tenis że szok.Czuje że to nie koniec sensacji i rzeczywiście zarówno Radwańska jak i Janowicz moga dojść nawet do półfinałów.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Nie wiem czemu, ale ten Bohdan wkurwia mnie bardziej niż Szpakowski. Nie moge faceta słuchać normalnie. Wole słuchać Angielskiego komentarza...
Haluuuuuuuuuuuuu Wimbleduuuuuuuuun
też mnie szlag trafia jak go słyszę, takie starcze pierdolenie już zamiast komentarza, nawet nie orientuje się momentami jaki wynik tak zabrany jest tym swoim mendzeniem . Wymiana koszulek na Wimbledonie tego jeszcze nie widziałem
Tak btw. ktoś się orientuję jakie sianko za ćwierć i półfinał w Wimbledonie zgarną panowie?
Tak btw. ktoś się orientuję jakie sianko za ćwierć i półfinał w Wimbledonie zgarną panowie?
Pytanie źle skonstruowane... powinieneś zapytać jak dużo sianka dostaną
1/4 - po 205 tysięcy funtów brytyjskich.
1/2 - po 400 tysięcy funtów brytyjskich,
przegrany w finale 800 tysięcy, a wygrany 1,6 mln funtów brytyjskich....
Wielkie brawa dla obydwu Panów mnie zadziwia wynik Kubota, bo chłopak w cieniu Janowicza, a osiągnął na prawdę zajebisty wynik.
Janowicz na tę chwilę liderem w klasyfikacji asów serwisów, ot taka ciekawostka.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 03/07/2013 19:56
Dzięki Ambasador, no kwoty niezłe .
Kubot to typowy trawiasty, serve & volley na żadnej innej nawierzchni nie pozwala na takie wyniki, to jego ulubiony turniej i już rok temu był o włos od ćwierćfinału... Szkoda tylko, że nie udało mu się chociaż jednego breakpointa wykorzystać dzisiaj to mógłby urwać jakiegoś seta i byłoby ciekawiej .
Kubot to typowy trawiasty, serve & volley na żadnej innej nawierzchni nie pozwala na takie wyniki, to jego ulubiony turniej i już rok temu był o włos od ćwierćfinału... Szkoda tylko, że nie udało mu się chociaż jednego breakpointa wykorzystać dzisiaj to mógłby urwać jakiegoś seta i byłoby ciekawiej .
wygląda na to, że JJ również lubi grać na trawie. Zresztą to idealna nawierzchnia do wykorzystywania jego najgroźniejszego atutu jakim niewątpliwie jest serwis.
W meczu półfinałowym, jak JJ nie da się sprowokować publiczności, a przy okazji swoimi zagraniami i asami - wyprowadzi Murraya z równowagi - są szanse na finał. Andy jest bardzo słaby psychicznie, zwłaszcza gdy mu nie idzie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.