Ja mimo to wietrze sensacje.Po takiej ganiance jak z Nowakiem przez prawie pięć godzin to nawet cyborg by odczuł.Ferrer temat załatwił w w nie całe 2 godziny.Fajne są też kursy u buków.Warto spróbować pograć na Ferrera który podobnie jak Rafa uwielbia te korty.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 09/06/2013 12:40
Nadal odczuł? Niemożliwe. Do tego miał 2 dni na regenerację no i to jest finał wielkiego szlema, choćby miał się zesrać to będzie biegał . Będę kibicował Ferrerowi bo zasłużył żeby w końcu wygrać szlema, ale realnie podchodząc do tematu to może wyrwie jednego seta. Obym się mylił
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 13/06/2013 23:28
Widziałem Minto z Arreolą i Huckiem oraz urywki z Grano (a więc akurat same porażki). Mały, w zasadzie cruiser, lubi wywierać presję i wchodzić w półdystans z sierpami, sporo przy tym zbiera ale ma (miał?) dość twardy łeb. Spoko przeciwnik ale dla mnie Szpilka dużym faworytem, jak będzie boksował a nie pójdzie w bitkę (a na to wskazuje jego nastawienie przed walką) to myślę, że dosyć spokojnie wygra przed czasem.
Krzysiu to jest inna bajka. Żaden scenariusz tej walki mnie nie zdziwi. W życiu bym nie postawił tutaj pieniędzy.
A co do samej walki to średnio to wyglądało, nie widać zbytniego progresu w tych elementach, które kulały (obrona). Dalej lewy sierp nad prawą łapą wchodzi jak w masło, do tego dziurawa garda (kilka sytuacji przy linach gdzie Minto ładował prawe proste pomiędzy rękawicami Szpilki). Jak się z tym nie ogarnie to nic z tego nie będzie tylko Fiodor nerwowo nie wytrzyma.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 21/06/2013 22:40
Ja za to chyba powinienem dać sobie spokój z obstawianiem czegokolwiek
Piłka nożna nie wchodzi, tenis nie wchodzi, ręczna nie wchodzi, boks też nie Jestem wyjątkowym pechowcem. Jakby Barca grała z Pogonią i obstawiłbym Barce to pewnie wygrałaby Pogoń
Ja za to chyba powinienem dać sobie spokój z obstawianiem czegokolwiek
Piłka nożna nie wchodzi, tenis nie wchodzi, ręczna nie wchodzi, boks też nie Jestem wyjątkowym pechowcem. Jakby Barca grała z Pogonią i obstawiłbym Barce to pewnie wygrałaby Pogoń
Dorzucę od siebie "pewniaka" Francja - Polska w siatkówkę. Naiwny jestem...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.