Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 23/02/2013 19:14
Przed mistrzostwami jakiś "fachowiec" mówił o 5 medalach a mniej niż 3 to będzie porażka.
Justynie została szansa na 30 km - bo w dowolnym na 10 km nie ma specjalnych szans, co było dzisiaj widać.
Skoczkowie może powalczą w drużynie.. Stoch obsrał się na miętowo.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Na 10 km nawet nie wystartuje. Pewnie oszczędza siły na 30 km. W sumie na najdłuższym dystansie zazwyczaj najlepiej jej szło. Według mnie da radę zdobyć medal
http://sport.wp.pl/kat,135754,title,MS-Kowalczyk-nie-wystartuje-w-biegu-na-10-km,wid,15359455,wiadomosc.html?ticaid=1101e8&_ticrsn=5
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Boks, nawet w wydaniu parodystycznym, jest dalej bardziej interesujący niż oglądanie gości, którzy w teorii mają skakać a w praktyce głównie siedzą i czekają na kolorowe światełko bo akurat zawiał chujowy wiatr. A nawet jak już się uda wszystkim 50 skoczyć to jest to gówno warte bo każdy miał inne warunki, których ni cholery nie da się sprawiedliwie przeliczyć na te śmieszne punkciki. To ja już wolę freakshow w postaci walk staruszków.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
No świetnie, ale co to ma do rzeczy? Imputujesz mi choojowe januszowe podejście do zagadnienia czy jak? Skoki mnie interesują jak zeszłoroczny śnieg, niezależnie od tego czy Małysz osiągał w nich sukcesu czy teraz gdzie jest posucha w tym aspekcie.
"Walki" które maja na celu tylko koniunkturę nabijania kabzy tez są średnio intrygujące. Ale co kto lubi, nie wnikam w preferencje...
Ja Ci niczego nie imputuje, uważam tylko, że skoki są mało pasjonujące (podobnie zresztą jak piłka ręczna, tenis kobiet i biegi narciarskie). No nie mogę, że też kogoś to tu interesuje?
A tak serio to no offence, tak jak mówisz - co kto lubi.
Swoją drogą ładnie się wczoraj musiał Szpilka zagotować przed TV. Nieźle Borek podbił hype na tę walkę.
jasne Ale nadal nie kumam tej analogi do całości z tymi skokami. Ja nie lubię przykładowo curlingu (bo nie kumam poniekąd czaczy) i jakos nie podaje przykładu jako argument w dyskusji
a skoki nie są złe, tylko paradoksalnie sukcesy Małysza narobily pośrednio szkody tej dyscyplinie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.