'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Zwycięstwo Serbów różnicą co najmniej dwóch bramek, im zapewni triumf w grupie, ale biało-czerwoni uplasują się na drugim miejscu.
Aby drużyna trenera Michaela Bieglera zajęła pierwsze miejsce w grupie C, niezbędne jest zwycięstwo Serbii nad Słowenią różnicą jednego gola, ale przy rezultacie nie wyższym niż 25:24, czyli 24:23, 23:22 itd.
W przypadku wygranej Serbii 25:24 (identyczne wyniki padły w spotkaniach biało-czerwonych z tym zespołem i Słowenią) o kolejności zdecydują bramki zdobyte w całym turnieju, a to oznacza, że we wcześniejszym (godz. 18 ) meczu Polska, jeśli chce wygrać grupę, musi pokonać Koreę Płd. różnicą co najmniej 10.
Najgorszym wariantem będzie dla Sławomira Szmala i jego kolegów zwycięstwo Serbów jedną bramką, ale przy wyniku wyższym niż 25:24, czyli 26:25, 27:26, itp. Taki rezultat zepchnie Polaków na trzecią pozycję
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Problemem jest to ze personalnie ci którzy za Wenty spisywali sie znakomicie dzis są cieniem siebie. Bielecki - co on robi w kadrze? Jaszka? masakra jakas, brak skrzydeł, Szmal tez broni nie na takiej skuteczności co kiedys. karne to jakas makabra, drugie polowy rozgrywane są tragicznie, bez ładu i składu - bez kontroli, bez koncentracji. Lipa jest straszna i tyle.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 02/02/2013 05:54
Szpila mistrzem nie będzie.Totalnie szklana defensywa,ma olbrzymie serce do walki,po drugich deskach pewnie nie jeden by już nie wstał,ale wydaje mi się,że to za mało.Obrona mega do poprawki tym bardziej,że po 2 rundzie Molla już nie było a jeszcze o mało nie wygrał tego pojedynku.Zawodnik który prosperuje do mistrza po 3 rundach zmiótłby takiego rywala.Ogólnie jednak walka zajebista,oby częściej takie.
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 2 lutego 2013, 06:29 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.