Watpie zo to sciema baba wyglada jak robocop, muskuly wieksze niz Pudzian na sterydach, nie wiem czym sie szprycuje ale to na pewno nie jest Vibovit a niestety ale biologii i chemii nie da sie oszukac.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Te ogłaszanie werdyktu, to jakiś żenujący teatrzyk. Budowanie napięcia, niby remis, jednak NIE!!! Błąd w odczytaniu karty sędziowskiej (emocje sięgają zenitu ) Ach jednak wygrał Polak
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jestem ciekaw czy te 2 minuty wystarcza , powinny bo Justyna wyglada dobrze a Johaug tak nie do konca. W poprzednim TDS miala az 4 minuty przewagi przed Alpe Cermis , trzeba bedzie jutro mocno kibicowac
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 05/01/2013 15:24
Z tego co pamiętam to Justyna rok temu mówiła, że straciła tyle z tej przewagi bo po prostu nie musiała biec szybciej. Dlatego jestem spokojny o jutrzejsze zwycięstwo szczególnie biorąc pod uwagę słabszą dyspozycję Johaug. A zwycięstwo w TdS da Justynie sporą przewagę w klasyfikacji generalnej PŚ nad koksem więc puchar raczej też będzie dla Justyny, zagadką pozostają MŚ.
Rozjebalo mnie tlumaczenie po "zadymie" - nie wiem cos tam powiedzial, nie pamietam
No w sumie jak moglby pamietac co mu powiedzial Zimnoch przeciez to bylo 10 sekund temu szare komorki Szpilki nie przechowuja informacji tak dlugo
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
W sumie myślę, że ta cała zawierucha wyjdzie na + dla Zimnocha. Daleki jestem od takiego hejtowania Szpilki jak niektórzy ale faktem jest, że to kretyn i wkurwiony zapewne będzie walczył dużo gorzej niż mógłby. O ile do tej walki w ogóle dojdzie, bo coś mam dziwne przeczucie, że Artur nabawi się kontuzji w pojedynku z Mollo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.