Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/11/2012 19:50
Przy tak skutecznym serwisie Janowicza jak dzisiaj Janko będzie miał problemy żeby piłki dotknąć przy returnie już nie mówie o skutecznym odbiorze . W obronie Janowicz też dzisiaj grał bardzo mądrze i skutecznie więc jeżeli utrzyma dzisiejszą formę to jest w stanie Tipsarevica pokonać
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
dlatego jak napisałem powyżej, w tenisie nie liczy sie tylko serwis, ale także psychika, co taki Cilic czy Amerykanin Mardy Fish wygrywali by wszystko w cuglach. Serwis to jedno, ale tu takze inne aspekty są kluczowe. Tipsarewic to jest top tenisistów drugoplanowych, po wielkiej czwórce. dla mnie obok Del Potro, Berdycha, Wawrinki czy Almagro czołówka bezsprzeczna.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/11/2012 20:48
Janowicz - Tipsarevic
rozpocznie sie jutro na korcie centralnym po pierwszym, zaplanowanym meczu pomiedzy Simonem i Berdychem, ktory to mecz rozpocznie sie ok. 14:15
Tak wiec - jak nic specjalnego w pierwszym meczu sie nie wydarzy - Jerzy powinien wyjsc na kort ok. 15:30
Trzeba sie urwac z roboty
ps. wiadomo ile miejsc Jurek podskoczy w rankingu po tym turnieju... do ktorego przystapil z pozycji kwalifikanta.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.