A mi osobiście zaimponował. Jak na jego wagę i warunki i to, że nie jest typowym ciężkim to przyjął cios, na pewno nie dowiemy się jakiej "wagi" był to cios. Padł na deski ale wstał przetrzymał najgorsze, posłał na deski rywala a później walkę kontrolował i wygrał. Fakt faktem nie ma ciosu nokautującego nadal ale serce do walki i wytrwałości w dążeniu do celu tego może mu pozazdrościć wielu innych Polskich sportowców.
Gaśnie? Fakt , faktem przeciwnik może nie z najwyższej półki ale dla mnie to była jedna z lepszych walk Adamka w wadze ciężkiej. Był nokaut ,było trochę dobrego boksu i co ważne były emocje czego w ostatnich pojedynkach Tomka brakowało.
PS. Nie wiem co dziś odbiło Mc Clinowi ale przewrócił się w drugiej rundzie z Abdusalamov-em i już nie wstał
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 09/09/2012 00:58
Tomek do walki wyszedł jakiś rozkojarzony,na początku drugiej rundy idealnie było to widać,później walka o przetrwanie i tu miał furę szczęścia,że po drugiej stronie tylko Walker stał bo lepszy bokser już by to skończył. Na sam koniec dostał strzała i cały jego dalszy plan rozsypał się a Adamek, który jest bardziej doświadczonym bokserem wykorzystał to.Ma serce do walk i ambicje,niezłe umiejętności,ale wystarczające góra na zawodników z poza tej ścisłej czołówki.Zresztą patrząc jak walczył z Arreolą czy Estradą a tymi ostatnimi to dla mnie co raz więcej"dziur" widać w jego pojedynkach.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 13/09/2012 13:18
Dla mnie to sie robi już chore, za wszystko przeba płacić ... za jakieś media w stylu C+,N , Polsat, to tego zaczną jeszcze ściagać za odbiorniki , do tego jeszcze PPV. Oszaleć można...Całe dnie teraz będzie trzeba pracować żeby mieć tv w domu .
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/11/2012 16:40
Dodajmy do tego, że przeszedł przez kwalifikacje, pokonał Kohlschreibera i Cilica, a Murray jest 3 w rankingu. Bardzo dobry mecz Janowicza i olbrzymi sukces. W następnej rundzie pewnie zagra z Tipsarevicem, który wydaje się być łatwiejszym przeciwnikiem.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Szczególnie wygrana z Ciliciem robi wrażenie. Chorwat ma podobne warunki fizyczne, potęzny serwis to także jego atut, no i większe doświadczenie. Z Murreyem wygrana cieszy, ale to koniec udanego sezonu dla Szkota, wiec mimo faktu i respektu nie gloryfikowałbym tak tej wygranej. I z charakternym Janko Tipsareviciem łatwo nie bedzie, powiem nawet że bedzie trudniej, kto zna arkana tenisa wie w czym tkwi rzecz, zadziorność i charyzma Serba, takze umiejętności mimo wszystko stawiają go w roli faworyta.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.