Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 14/03/2012 23:25
Radwańska przegrała z Azarenką 0:6 2:6, ale Wozniacki też przegrała w ćwierćfinale turnieju w Indian Wells, więc Agnieszka awansuje na 4. miejsce w kobiecym rankingu generalnym. Tak przynajmniej podawali w mediach, że jak Karolina odpadnie, to Agnieszka awansuje na 4. miejsce.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 29/03/2012 18:14
Trzeba powiedzieć, że Azarenka grała wyjątkowo mizernie w tym turnieju aczkolwiek nie oglądałem spotkania z Bartoli, ktoś widział jak grała ta druga? Postawiłem co prawda na Agnieszke, ale trzeba przyznać, że Venus poprzeczki nie postawiła zbyt wysoko wczoraj.
No i Agnieszka pokonała grubą do 4 i do 2. W finale zmierzy się z Sharapovą, łatwo nie będzie ale widać, że Agnieszka jest w formie więc może sprawi niespodziankę
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 30 marca 2012, 14:51 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 07/04/2012 19:47
ale frajerstwem wykazali sie dziś ręczni. ale nic, dziś mnie nic juz nie wyprowadzi z równowagi. jutro bój o wszystko z Hiszpania, wygrywamy jesteśmy na olimpiadzie, jak nie to... chyba czas Wenty i sporej części zawodników dobiegł końca. Niestety i czas prosperity piłki ręcznej również, bo nie widzę następców.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Podobno nie zdążył bo któryś z rzutem się pospieszył i bramkarz wybronił a później już wiadomo.Hiszpania już awansowała,zobaczymy jak jutro się zmobilizują.
Wyszła głupota w czystej postaci. Gdyby używali inteligencji rozgrywaliby piłkę do końca meczu i mieliby awans. Mecz z Hiszpanią grającą tylko o prestiż szkoda komentować. Od początku 0:4 i baty...
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 28/04/2012 19:13
Agnieszka znowu przegrała z Azarenką 1:6 3:6 w półfinale turnieju w Sztutgardzie. Oglądając mecz raczej trudno było mieć złudzenia, że może wreszcie z nią wygrać. To już chyba piąta porażka z Białorusinką w tym roku. Z nikim innym Polka w tym sezonie nie przegrała jeszcze
http://www.sport.pl/celebrities/1,83535,11649259,Tenis__Awans_Radwanskiej_w_rankingu_WTA__Od_poniedzialku.html
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 1 maja 2012, 20:25 [1 raz(y)]
Jedyne źródła jakie znalazłem podają 11:15 pm Eastern Time czyli u nas o ile się nie pierdolnąłem w liczeniu 6:15, jednak warto chyba wstać wcześniej bo obejrzenie w razie czego Alvarez - Mosley nie powinno być jakąś niedogodnością
Ostatnio edytowany przez: Cywil, 5 maja 2012, 02:19 [1 raz(y)]
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 13/05/2012 22:05
W trzecim biegu spotkania we Wrocławiu, między Betardem Spartą a PGE Marmą Rzeszów, doszło do bardzo groźnego wypadku z udziałem Lee Richardsona. Żużlowiec klubu z Rzeszowa został przewieziony do szpitala, gdzie zmarł na stole operacyjnym.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.