to bardzo trudne cwiczenie polegajace na spieciu mięśni brzucha , jezeli nie masz silnych i wyrobionych miesni brzucha to spodziewaj sie trudnosci wykonywania przy zwiekszaniu ilosci powtorzen i serii i nie zapomnij o doskwierajacych zakwasach po treningu , ale warto probowac , bo efekty sa naprawde bardzo duze.
Chciałbym troszke poprawić swoją posturę i na początek poćwiczyć troszke w domu, żadna siłownia tylko jakieś domowe ćwiczonka, brzuszki, pompeczki itp. Jakie ćwiczenia polecacie i po ile tego wszystkiego tak na początek?
[cytat]Polecam 6 Weidera
to bardzo trudne cwiczenie polegajace na spieciu mięśni brzucha , jezeli nie masz silnych i wyrobionych miesni brzucha to spodziewaj sie trudnosci wykonywania przy zwiekszaniu ilosci powtorzen i serii i nie zapomnij o doskwierajacych zakwasach po treningu , ale warto probowac , bo efekty sa naprawde bardzo duze.
Przykład:
Masz rację, ten cykl ćwiczeń jest bardzo cięzki...choć na rysunkach wygląda prościej;]
Jestem w 11 dniu treningu, oszałamiających efektów jeszcze nie widać, ale powoli, powoli...
PS.Ten Twój przykład Szymon nie działa:/
Powodzenia życze z A6W.
Osobiscie nie znam osoby która zrobiła ten trening do końca.
Ja 2 razy próbowałem i 2 razy poległem po ok4-5 tyg czyli przy końcu. Efektów nie widziałem bo trzeba naprawde sumiennie robić i nie mieć dłuższych przerw. Zresztą jeśli nie ma się wyrobionych mięsni brzucha albo ma się dość grubą warstwe tłuszczyku to nie ma co liczyć że po cyklu bedzie krata;].
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Chciałbym troszke poprawić swoją posturę i na początek poćwiczyć troszke w domu, żadna siłownia tylko jakieś domowe ćwiczonka, brzuszki, pompeczki itp. Jakie ćwiczenia polecacie i po ile tego wszystkiego tak na początek?
[cytat]Polecam 6 Weidera
Przykład:
Masz rację, ten cykl ćwiczeń jest bardzo cięzki...choć na rysunkach wygląda prościej;]
Jestem w 11 dniu treningu, oszałamiających efektów jeszcze nie widać, ale powoli, powoli...
PS.Ten Twój przykład Szymon nie działa:/
Jeżeli dalej nie bedzie widoczne to wstawiam link : http://f2.sfd.pl/sb.asp?w=650&p=1/images2005/20050222233208.jpg
Na rysunkach bardzo prosto , najbardziej doskwieraly mi zakwasy po pierwszym tygodniu , niestety nie dokonczylem calego cyklu
Najlepiej jest robic rano ,przed sniadaniem , gdyz poprawia sie metabolim , a organizm z rana pobiera potrzebne mu elementy z rezerw czyli : wyrabiamy miescnie i spalamy przy tym jednoczesnie tlusz
Początkującemu polecasz 6 Weidera ?? To ja Tobie polecam prostowniki ze sztangą na barach
A tak na serio to zwykłe brzuszki z urozmaiceniami, do tego mozesdz zakupic sobie hantelka lub sztange wersji mini i cwiczyc.. Jednak by poprawic swoją posturę nie wystarczy" tylko" cwiczyć
Informuję o zmianie godzin treningów w klubie Muay Thai Kunpoldam Szczecin
Od lutego zajęcia odbywają się wg nastepujacego rozkładu jazdy:
Poniedziałek....................... g. 19-21.
Wtorek...............................g. 18-20.
Środa................................. g. 19-21.
Czwartek........................... g. 18-20.
Piątek................................ g. 19-21.
Informuję o zmianie godzin treningów w klubie Muay Thai Kunpoldam Szczecin
Od lutego zajęcia odbywają się wg nastepujacego rozkładu jazdy:
Poniedziałek....................... g. 19-21.
Wtorek...............................g. 18-20.
Środa................................. g. 19-21.
Czwartek........................... g. 18-20.
Piątek................................ g. 19-21.
Na pewno są (tylko nie wiem gdzie) w Szczecinie kluby gdzie można potrenować Krav Magę lub Combat 56, jeżeli ktoś jest zorientowany będę wdzięczny za info.
P.S. Z wyżej wymienionych Waszym prywatnym zdaniem, która z tych możliwości jest lepsza?
Combat kiedyś można było poćwiczyć Combat na piłsudzkiego w dawnej sali Berserker'ów
Na pewno są (tylko nie wiem gdzie) w Szczecinie kluby gdzie można potrenować Krav Magę lub Combat 56, jeżeli ktoś jest zorientowany będę wdzięczny za info.
P.S. Z wyżej wymienionych Waszym prywatnym zdaniem, która z tych możliwości jest lepsza?
Combat 56 masz na jagiellońskiej 58 trener: Bukiel
zas Krav Magę masz na Obrońców Stalingradu 14 w szkole podstawowej nr 54
Zajęcia odbywają się w poniedziałki i czwartki 20.00 - 21.30 trener: Andrzej Hajduk
0501 505 257
Osobiscie nie polecam zadnej z dwoch w/w sztuk. Najlepszą obroną jest atak Chcesz sie czegos nauczyc to Muay Thai na kwiatowej 1 treningi w poscie wyzej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.