Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 23/12/2012 13:36
Ja z kolei nie polecam BCAA Olimpu. Zjadlem sporo kapsulek, dostepnych w sprzedazy w blistrach oraz probowalem ich BCAA w proszku, Xplode. Nie bylem zadowolony ani z jednego produktu,ani z drugiego. Problemem bylo to, ze naprawde nie czulem roznicy w regeneracji, pomimo jedzenia grama BCAA na 10 kg masy ciala. Kolejnym problemem, w przypadku Xplode, byla bardzo slaba rozpuszczalnosc w wodzie, nieco ja niwelowalo laczenie beckow z carbo, ale podobno nie jest to zalecane. Smak rowniez pozostawial sporo do zyczenia...
Dodatkowo w dyskusji na temat BCAA roznych firm na innym forum dostalem taka wiadomosc:
"Przyswajanie BCAA różnych producentów, w tym Olimpu to około 40-50%, natomiast BCAA z Dynamatize 2200 to blisko 100% polecam."
Zapytalem skad taka opinia:
"Obracam się w środowisku sportowców, często tych z najwyższej półki, rangi MŚ. W jednej z rozmów w towrzystwie, m.in. z trenerem kadry PL rozmawialiśmy o różnych suplach, jako trener dostaje tego pełne kartony. Te dane padły po prostu w rozmowie, nie sprawdzałem czy mają podstawę w jakichkolwiek badaniach naukowych, zaufałem na słowo, jako osobom które na suplach znają się najlepiej."
Zarowno ja jak i znajomi, ktorzy ich uzywali, polecamy BCAA Dymatize, slyszalem, ze w sklepie na Krzywoustego sa dostepne w dobrej cenie. Na opakowaniu jest napisane, ze warto brac cztery tabletki po treningu, osobiscie zalecalbym rowniez zarzucanie czterech przed.
Co polecicie komus kto ma 180cm wzrostu 105Kg wagi i chce zrzucic 10 Kg bez udzialu silki tylko jogging, rowerek w domu itp.
http://suple.us/index.php?cmd=2&id=1101 polecam
Ktos potwierdzi?
Zalozylem sie z zona ze dobije do 110 Kg to sie zaczne przejmowac a ona marudzi ze predzej dozyje zawalu wiec moze jednak warto zrzucic brzuch bo sylwetka Obelixa jakos mi nie pasi.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Co polecicie komus kto ma 180cm wzrostu 105Kg wagi i chce zrzucic 10 Kg bez udzialu silki tylko jogging, rowerek w domu itp.
http://suple.us/index.php?cmd=2&id=1101 polecam
Ktos potwierdzi?
Zalozylem sie z zona ze dobije do 110 Kg to sie zaczne przejmowac a ona marudzi ze predzej dozyje zawalu wiec moze jednak warto zrzucic brzuch bo sylwetka Obelixa jakos mi nie pasi.
Na każdego działa inaczej kup pierw mniejsze opakowanie i sam przetestuj na sobie zacznij od 1 tabletki bo po 2 może być za ciężko ja z 108 dojechałem do 94 jakoś w 2-3 miechy
Nic nie robić, nie mieć zmartwień. Chłodne piwko w cieniu pić i na Pogoń zawsze chodzic..
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 24/12/2012 15:23
Drążek jak drążek. W piwnicy mam taki podobny. A pytanie uzasadnij, bo chcesz opinii, czy jednak pytasz o cenę? Jest solidny, rozstaw jak dla mnie dobry, więc wygodny. Nie wiem, jak się spisuje te ogumenie na chwytaku, bo mam piankowe i poślizg hamuje. To już niech się ktoś wypowie, kto takie ma. Nie oszczędzaj, bo są jeszcze: http://allegro.pl/ft2-wielofunkcyjny-drazek-na-futryne-drzwi-hit-i2862782295.html
A tych nie polecam.
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 01/01/2013 18:12
Panowie, ktora silownie polecacie Universum (ul. Wojska Polskiego), czy Activ (ul. Krzywoustego). Nie wymagam cudow, wazne zeby bylo troszke miejsca do cwiczenia oraz oprocz "ciezarow" sprzet do cardio(rowerki, ergonometr, bieznia itd.) Wole taka, gdzie chodzi mniej ludzi i jest luzniej
Panowie, ktora silownie polecacie Universum (ul. Wojska Polskiego), czy Activ (ul. Krzywoustego). Nie wymagam cudow, wazne zeby bylo troszke miejsca do cwiczenia oraz oprocz "ciezarow" sprzet do cardio(rowerki, ergonometr, bieznia itd.) Wole taka, gdzie chodzi mniej ludzi i jest luzniej
Jakie zasady obowiazuja na nowym, 50 metrowym basenie SDSu? Trzeba przyjsc na jakas okreslona godzine, o ktorej rozpoczynaja sie tury plywania (jak np. na Akademii Morskiej) czy jest to cos w stylu Laguny? Prosilbym o wyjasnienie.
Wejście 12 złotych, wskazany czepek, ale przy krótkich włosach niekoniecznie, no i muszą być kąpielówki. W spodenkach Cie nie wpuszczą. Co do wejścia to przychodzisz o której Ci się podoba, jeśli tylko jest czynne i są wolne tory. Tutaj masz grafik i możesz sobie sprawdzić kiedy jakie tory są wolne
Dzieki za odpowiedzi. Czas leci od momentu przejscia bramki? Innymi slowy cena dotyczy godziny przebywania w szatni i na basenie, nie jest to koszt rownych 60 minut plywania?
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 08/05/2013 21:13
Panowie zamierzam kupić białko w niedługim czasie i moje pytanie brzmi jakie polecacie? Priorytetem jest jakość, większość ludzi poleca Sciteca... Drugie pytanie brać izolat czy wieloskładnikowe, czy może koncentrat bo nie orientuję się za bardzo jaka jest różnica w działaniu?
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 8 maja 2013, 21:22 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.