Aa, właśnie - co myślicie na temat tej siłowni? Wieczorami to jakaś makabra jest pod względem ludności z tego co zauważyłem. Niby sprzętu jest, ale mało kabin pod prysznic i ogólnie trochę masówa.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Jak mieszkałem na Kopernika to tam chodziłem czyli jakiś rok temu. Nie ma tłumów w tych najgorszych godzinach czyli 16-20. Sprzęt dobrej jakości, jest na czym poćwiczyć. Jak ja chodziłem to była promocja, że po iluś karnetach jeden był gratis.
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 06/03/2012 12:27
Może ktoś chce zapisać się do Pure'a? Sam muszę zrezygnować a mam umowę jeszcze na pół roku, 99 zł miesięcznie i mogę ją przepisać na kogoś. Normalnie umowa na minimum rok i z tego co się orientuję 140 zł miesięcznie i jeszcze jakieś wpisowe. 247394
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Sprzęt git, wszystko git poza tym, że w godzinach 17-20 praktycznie nie da się ćwiczyć bo jest masa ludzi Jeżeli komuś pasują inne godziny to siłownia jak najbardziej warta polecenia
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 10/03/2012 17:12
Panowie, potrzebna pomoc kulinarna
Po 2 miechach przerwy wracam do przerzucania żelastwa i potrzebuje przepisy na dania (obiadowe, ale też jakieś zakąski coś ) zawierające typowo pakerskie składniki (pierś z kury, ryż, warzywa, ryba, chude mięso itp. ), żeby było szybko i w miarę tanio. Niestety moja inwencja powoli się chyba wyczerpuje, a jedzenie 10 raz tego samego robi się nużące.
mieso mielone z piersi indyka250 gram
torebka ryżu 100gram
pół papryki czerwonej,pol zielonej,kilka pieczarek,jedna duża cebula,pół puszki kukurydzy konserwowej
przyprawy,sól pieprz,slodka papryka
sposób przyrządzenia:
podsmaż mieso z cebula na oliwie lub PAMie ciagle mieszajac,zeby bylo jak najdrobniejsze( ok 10 minut ) dodac pokrojone w kostke pozostale warzywa i kukurydze. dusić pod przykryciem ok. 5-10 minut. W tym czasie ugotowac torebke ryżu i odsączyć z wody. Dodac do pozostalych skladników i smażyć jeszcze okolo 10 minut,doprawić do smaku. przed podaniem można polać ketchupem.
Panowie, potrzebna pomoc kulinarna
Po 2 miechach przerwy wracam do przerzucania żelastwa i potrzebuje przepisy na dania (obiadowe, ale też jakieś zakąski coś ) zawierające typowo pakerskie składniki (pierś z kury, ryż, warzywa, ryba, chude mięso itp. ), żeby było szybko i w miarę tanio. Niestety moja inwencja powoli się chyba wyczerpuje, a jedzenie 10 raz tego samego robi się nużące.
jak bedziesz chcial mozemy ustawic sie na jakies przebiezki po mokotowie chyba ze nie biegasz...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.