napisz jakie specyfiki
Miał ktoś kiedyś naderwaną łękotkę? Mogę teraz chodzić normalnie? Biegać? Stać? Naderwałem tydzień temu w środę(6 kwiecień), lekarz kazał chodzić o 2 kulach przez 2 tygodnie, z tym, że już w piątek ból był na tyle znośny, że dało rade chodzić bez. Kto pomoże dobrą radą?
Ja też nie leczyłem i teraz przy okazji treningu czuje te wszystkie nieleczone albo nawet nie przeczekane kontuzje
Jak kazał chodzi 2 tygodnie to chodź nawet jak nie będziesz nic czuł Nie zbiedniejesz !
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 26/04/2011 10:04
Komponował ktoś domową siłownie? Jestem w głębokiej fazie zastanawiania się, na razie myślę o ławeczce+gryf+obciążenia, do tego hantle( krótkie gryfy). W ten sposób zrobię już klatkę i barki. Widziałem, że niektóre ławki mają zintegrowane wyciągi- czyli doszedł by trening pleców. Jednak pojawia się pytanie czy warto takie coś kupić czy lepiej oddzielnie?
Nie ma być to "coś na początek", tylko coś co pozwoli rosnąć przy braku możliwości chodzenia na siłownie.
Z jakimi kosztami trzeba się liczyć?
Gdzie najlepiej kupować sprzęt(internet, sklepy prywatne czy selgrosy reale itd)? A może ktoś z forumowiczów handluje takimi rzeczami?
pozdro, czekam na odpowiedzi
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 26/04/2011 10:25
Miał ktoś kiedyś naderwaną łękotkę? Mogę teraz chodzić normalnie? Biegać? Stać? Naderwałem tydzień temu w środę(6 kwiecień), lekarz kazał chodzić o 2 kulach przez 2 tygodnie, z tym, że już w piątek ból był na tyle znośny, że dało rade chodzić bez. Kto pomoże dobrą radą?[/cytat]
Co do łękotki naderwanej to polecam Ci kolego wizytę u lekarza i odpoczynek min. 1 miesiąc od sportu, a po 2 mies. myślę, że będziesz mógł powoli wrócić do sportów...Radzę pość do dobrego specjalisty - lekarza, bo łękotki jak nie wyleczysz raz to później już dupa blada.
Miał ktoś kiedyś naderwaną łękotkę? Mogę teraz chodzić normalnie? Biegać? Stać? Naderwałem tydzień temu w środę(6 kwiecień), lekarz kazał chodzić o 2 kulach przez 2 tygodnie, z tym, że już w piątek ból był na tyle znośny, że dało rade chodzić bez. Kto pomoże dobrą radą?
Co do łękotki naderwanej to polecam Ci kolego wizytę u lekarza i odpoczynek min. 1 miesiąc od sportu, a po 2 mies. myślę, że będziesz mógł powoli wrócić do sportów...Radzę pość do dobrego specjalisty - lekarza, bo łękotki jak nie wyleczysz raz to później już dupa blada. [/cytat]
Sprawa powiedzmy, że załatwiona już
podbijam pytanie.
Komponował ktoś domową siłownie? Jestem w głębokiej fazie zastanawiania się, na razie myślę o ławeczce+gryf+obciążenia, do tego hantle( krótkie gryfy). W ten sposób zrobię już klatkę i barki. Widziałem, że niektóre ławki mają zintegrowane wyciągi- czyli doszedł by trening pleców. Jednak pojawia się pytanie czy warto takie coś kupić czy lepiej oddzielnie?
Nie ma być to "coś na początek", tylko coś co pozwoli rosnąć przy braku możliwości chodzenia na siłownie.
Gdzie najlepiej kupować sprzęt(internet, sklepy prywatne czy selgrosy reale itd)? A może ktoś z forumowiczów handluje takimi rzeczami?
Co do łękotki naderwanej to polecam Ci kolego wizytę u lekarza i odpoczynek min. 1 miesiąc od sportu, a po 2 mies. myślę, że będziesz mógł powoli wrócić do sportów...Radzę pość do dobrego specjalisty - lekarza, bo łękotki jak nie wyleczysz raz to później już dupa blada.
podbijam pytanie.
[/cytat]
Zalążek "domowej siłownii" ma pewien kolega z Os. Majowego , może sam sie do Ciebie zglosi . Hantle i obciążnki najlepiej kupować na marketach (używki jak trafisz na aukcjach jeszcze tańsze). Koszty na jako taką domową siłownię są spore, dlatego pomysł wydaje się trochę nietrafiony.
podbijam pytanie.
Zalążek "domowej siłownii" ma pewien kolega z Os. Majowego , może sam sie do Ciebie zglosi . Hantle i obciążnki najlepiej kupować na marketach (używki jak trafisz na aukcjach jeszcze tańsze). Koszty na jako taką domową siłownię są spore, dlatego pomysł wydaje się trochę nietrafiony.
Niby tak niby nie Licząc, że w przeciągu 4 miesięcy nie pójdę na siłownie to karnecie będę coś koło 280zł do przodu, a to już jest ławka ze stojakami . Do tego jakieś obciążenia i git. A póki co przyszłość chodzenia na siłownie nie rysuje się zbyt kolorowo, to chociaż w domu będzie można pakować
Actriv na Struga otwiera swoje wrota 7.05., w dniach 7 i 8 maja wstęp darmowy, promocje na karnety
gdzie dokładnie to bedzie ?
Activ Ekko- Struga 15.
ogólnie Activ przynajmniej w przypadku Heliosa i Kilińskiego to zbiór bananowców i lanserów, chodzilem tam przez jakis czas i nie polecam, siłownia powinna miec klimat a takiego brakuje w tych ,,nowoczesnych" silkach
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.