Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 21/05/2007 20:28
chcialbym przytyc ze 15-20 kilo, bez chodzenia na silke itp. chce nabrac masy a potem uderzyc na silke i popracowac nad sylwetka i sila, zna ktos jakies sprawdzone sposoby albo jakies anaboliki? czy moze lepiej dobrac jakis odpowiedni do mojego organizmu?
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
edi1 lepiej idz od razu na siłownie , tam będzie ci najłatwiej masy nabrac , bo jesli rzeczywiscie zrobisz tak jak planujesz , to skonczy sie na tym ze przybierzesz ale tluszczu na brzuchu.
I wtedy nie bedziesz pracował nad siła.
Tylko nad tym aby schudnąc.
Ostatnio edytowany przez: eM, 21 maja 2007, 21:05 [2 raz(y)]
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 21/05/2007 21:42
I nie warto wpierdalać odżywek na potęgę. Najpierw trzeba mieć jakiś staż na siłowni żeby się za to zabierać. Czy nie lepiej wyrobić sobie mase mięśniową na sucho? Dużo większa satysfakcja.
Przede wszystkim nie wpierdalać fast foodow i tego typu gówna.
Jak najwięcej naturalnej żywności.. brązowy ryż jest bardzo miło widziany, owoce, warzywa. A jeśli chodzi o mięso to najlepiej filety z kurczaka, indyka, ryby.. żadne parówki czy konserwy.
Znam osoby, które zrobiły sobie zajebistą masę mięśniową tylko trzymając dietę.
No i nie zapominajmy, że jedzenie dużej ilości odżywek nie pozostaje bez negatywnego wpływu na nasze zdrowie. Zawsze coś za coś.
Ostatnio edytowany przez: TymoN, 21 maja 2007, 22:23 [1 raz(y)]
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 04/06/2007 21:01
Może mi ktos napisac gdzie mógłbym sie zapisać na jakies treningi kick boxingu albo muay thai w szczecinie ?? aktualnie od ponad pół roku chodze na kick boxing do ponoc dobrego klubu " alkon " ale chciałbym zmienic klub i pochodzic gdzie indziej....Koło placu grunwaldzkiego jest muay thai ale nic dokładnie nie wiem....
czyli wychodzi na to, ze za miesiac treningow w zalozeniu, ze chodze 2 razy w tygodniu kosztuje mnie to bagatela 320zl?
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 05/06/2007 01:09
100zl placisz za miesiac i mozesz cwiczyc 3 razy w tygodniu podczas tego miesiaca, 80zl- 2 razy. Troche z innej beczki. Poleci ktos jakis specyfik na bole kolan i nadgarstkow. Moze to sie wyda dziwne, ale odkad przestalem trenowac SW zaczely mnie bolec co jakis czas kolana i nadgarski
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Na dluzsze stosowanie-stawy wzmacniaja sie od jedzenia chrzastek z miesa i galaretki..W aptece dobry srodek na ta dolegliwosc to Arthresop( nie wiem czy dobrze napisalem).
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 29/07/2007 20:04
Pytanie mam, prosze o rade. Brał to ktos kiedys, albo zna sie na tym? Prosze o wyczerpujaca opinie? Czy warto, zalety, wady, jaki trzeba miec staz treningowy, na co zwrocic uwage podczas treningow w czasie brania tego specyfiku?
http://www.sportscentre.pl/?zobacz=882
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
ja nie rozumiem poco takie szmery bajery, odpowiednia dieta do tego zwykly treing na siłowni i z czystym sumieniem mozesz byc silny i dobrze wygladac ;D(ja niestosuje zadej diety, mam swoja mase i mam efekty duze nawet sam sie sobie dziwie
Pozdro
Odp: sPORTOWCY - pytania i odpowiedzi (silownia, sztuki walki) - 29/07/2007 23:31
na poczatku przygody z siłownia najpierw treningi ogólnorozwojowe żeby to wszystko rozruszać, bo pewnym czasie brać sie za prawdziwy rozpisany na partie trening, przyrosty siły na początku powinny być szybkie, potem stopniowo coraz trudniej o jakikolwiek postęp, więc jak już sie uprzecie na jakieś specyfiki, to tylko i wyłącznie z odpowiednim stażem na siłowni ;]
[edit]
Spoko Pionas nie kierowałem tego bezpośrednio do Ciebie :-)
Ostatnio edytowany przez: manisz, 29 lipca 2007, 23:36 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.