martwy ciag jest na grubosc plecow a podciaganie na szerokośc wiec Twoja zmiana MC na podciaganie jest bezsensowna.. chyba,ze chcesz miec chude szerokie plecy?
temat cos ucichł ,wiec postaram sie go ruszyc pochwalcie sie swoimi rekordami silowymi ja nie musze bo jestem skromny
pytanie nie na miejscu bowiem w necie każdy duzo wyciska
hehe zlote slowa internetowa napinka ponad wszystko
Wrzuciłby kto jakąś fajną rozpiskę na rzeżbę
Trening na rzeźbę-tutaj zalecana jest większa liczba treningów(nawet do 6 tygodniowo)-każdą grupę mięśniową trenujemy nawet 2 razy w tygodniu. Treningi krótkie, bardzo intensywne(przerwy pomiędzy seriami zmniejszamy do 60-30 sekund) z dużą różnorodnością ćwiczeń(dodajemy więcej ćwiczeń izolowanych, jak np. rozpiętki w leżeniu, krzyżowanie linek wyciągów, ćwiczenia na maszynach treningowych).Można stosować superserie, serie łączone, serie potrójne, gigantserie(powyżej 3 ćwiczeń na tę samą grupę wykonywanych w minimalnych odstępach)-oczywiście w miarę zaawansowania ćwiczącego. Na większe grupy mięśniowe wykonujemy 12-9 serii, na mniejsze10-7 serii-ilość powtórzeń nie mniejsza niż 10-12.Dobre połączenie to wykonanie po treningu siłowym treningu aerobowego(30-45 minut). Oczywiście jest to tylko bardzo ogólny zapis, a od tych zasad są odstępstwa, ponieważ każdy organizm reaguje inaczej na te same bodźce. I tak w rzeczywistości, każdy powinien wypracować sobie osobisty program-adekwatny do indywidualnych predyspozycji organizmu, a zapis ogólny powinien służyć, jako podstawa do dalszych prób wypracowania tego programu. wg. http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Jak dla mnie dobrze napisane i bardzo przejrzyscie . Dotego mozesz sobie dokupic jakies splacze tluszczu np: Thermal Pro (najsilnijeszy podobno na rynku) czy Thermo Speed i do tego bialko.
Areoby , bieganie rano na poprawe przemiany materii i wypocenie sie co idze w parze z utrata nagromadzonego tluszczu.
Seson plazowy czas zaczac
Powodzenia !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.