Odp: Bilety Pogoni - 20/04/2017 11:35
Bracia pytanie ..
Teściu wczoraj pozbył się portfela wraz cała zawartością.. Olać kasę i dokumenty, ale byla tam tez karta kibica
Teraz pytanie.. Czy w sobotę jedynym wyjściem jest kupienie biletu w kasach ? Karte trzeba jeszcze wyrabiać ??
Pytam, bo od niepamiętnych czasów kupuje bilety w necie..
Bracia pytanie ..
Teściu wczoraj pozbył się portfela wraz cała zawartością.. Olać kasę i dokumenty, ale byla tam tez karta kibica
Teraz pytanie.. Czy w sobotę jedynym wyjściem jest kupienie biletu w kasach ? Karte trzeba jeszcze wyrabiać ??
Od Karłowicza w kasach mozna wyrabiac karte. Tylko nie woem czy wyrobi bez dokumentow.
Bracia pytanie ..
Od Karłowicza w kasach można wyrabiać kartę. Tylko nie woem czy wyrobi bez dokumentow.
Dzięki za info. Z tego co wiem jest paszport i prawo jazdy więc powinno pyknąc.
Jeszcze raz dzieki !
Bracia pytanie ..
Od Karłowicza w kasach można wyrabiać kartę. Tylko nie woem czy wyrobi bez dokumentow.
Dzięki za info. Z tego co wiem jest paszport i prawo jazdy więc powinno pyknąc.
Jeszcze raz dzieki !
Może też zrobić duplikat w Galaxy. Ja raz sam pesel podałem i wyrobily, za drugim razem dokument chciały. Bilet może kupić przez neta normalnie i potem wyrobić tylko duplikat karty.
Odp: Bilety Pogoni - 20/04/2017 15:38
Miałem taką sytuacje, niech kupi normalnie bilet przez internet, pojedzie do galaxy i wyrobi duplikat i powie, że kupił już bilet na to spotkanie, żeby przypadkiem nie zaświeciło się na czerwono na kołowrotkach, bo coś nie wejdzie do systemu.
Przed meczem nie radzę, kolejki nawet na spotkaniu z Piastem czy inną Termalicą przed meczem są ogromne i ludzie często wchodzą na drugą połowe. Jak np jest spoza miasta to lepiej godzinę wcześniej wyjechać i zahaczyć o te Galaxy lub Outlet
Odp: Bilety Pogoni - 20/04/2017 16:41
Kiedyś karta (jeszcze ta granatowa) na kołowrotku zaświeciła mi na czerwono mimo, że miałem bilet nabity, wróciłem się to z kasy wysłali mnie do okienka reklamacje/akredytacje. Okazało się, że coś tam się zepsuło i od ręki, bez kolejek wyrobili mi nową kartę. Nie dawałem żadnych dokumentów itd., wszystko już jest w systemie.
Odp: Bilety Pogoni - 20/04/2017 20:21
No to jestem dużo mądrzejszy..
Za waszą radą wcześniej do Galaxy i tam to ogarniemy. Tylko cholerka jak tam pracują w sobote ??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.