Informacje na temat sprzedaży czyli cenniki, kanały dystrybucji i konkretny termin rozpoczęcia sprzedaży klub opublikuje na swoich stronach w przyszłym tygodniu.
Odp: Bilety Pogoni - 17/06/2015 21:36
Teraz rozumiecie dlaczego moderatorzy maja "wyjebane" co tu się dzieje. Jak nie będziecie się wzajemnie szanować to nikt Was nie będzie szanował.
Odp: Bilety Pogoni - 17/06/2015 22:09
naprawdę jestem pod wrażeniem ... nareszcie ktoś w klubie obudził się i doceniono karnetowiczów,a nie jak w poprzednich latach.
co do wzajemnego obrażania się.niektórzy w internecie leczą swoje własne kompleksy,a najgłośniej krzyczą cała Pogoń zawsze razem! czy li kto razem?! szanujmy się nawzajem nawet jak mamy inne zdanie na różne tematy.
Odp: Bilety Pogoni - 18/06/2015 12:59
Ciekawostka.
Po kiepskim sezonie BVB, z 55tys karnetów sprzedanych w poprzednim sezonie, 54907 przedłużyło swój karnet na następny sezon. 93 sztuki kibiców sukcesu!
Ciekawostka.
Po kiepskim sezonie BVB, z 55tys karnetów sprzedanych w poprzednim sezonie, 54907 przedłużyło swój karnet na następny sezon. 93 sztuki kibiców sukcesu!
Odp: Bilety Pogoni - 06/07/2015 11:05
Próbowałem właśnie zakupić karnet na 4 sektor. Jako przedłużającemu wbiła mi się cena z sektora rodzinnego . Dzwoniłem do klubu - poprawiają, na razie sprzedaż zablokowana (podobno).
Poważny kolekcjoner poszukuje różnych biletów i programów z udziałem POGONI SZCZECIN.Możliwość kupna lub wymiany.
Kontakt :
GG: 3292524
E-Mail:[email protected]
Podbij na maila, jest w profilu. W wolnej chwili odezwę się do Ciebie. Noszę się z zamiarem likwidacji kolekcji, około 300 biletów. Pozdro :-)
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Bilety Pogoni - 23/07/2015 19:16
To nie tylko karnety ale i zwykłe bilety a poza tym jest to najprawdopodobniej bardzo niedokładna liczba, dosyć mocno zawyżona w górę. Klub zablokował sporo miejsc w górnych częściach sektorów na krytej dla niepełnosprawnych a poza tym sporo dolnych rzędów też jest oznaczonych jako sprzedane a są po prostu wyłączone ze sprzedaży. Na 15 klub też dużo zarezerwował - pewnie dla młodych piłkarzy. Nie sądzę, żeby to wszystko było uwzględniane w biletynapogon.pl
Odp: Bilety Pogoni - 23/07/2015 19:17
Te poblokowane to może być też część zarezerwowana do dystrybucji przez piłkarzy w ramach zaproszeń (np. dzisiejsza akcja na Bulwarach).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.