Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
na szczescie juz niedlugo hala widowiskowa powstanie
Z samej inwestycji się cieszę, ale niestety z jej wielkości i projektu nie. W Gdańsku robią supernowoczesnego olbrzyma na 15 tys., a u nas... mam nadzieję, że ktoś wpadnie na ten wręcz "genialny" pomysł by zwiększyć pojemność tego obiektu, bo nie dosyć że będzie mały to jeszcze słaby pod względem architektonicznym i powstanie za 4-5 lat. Przez co organizację jakiejś większej imprezy możemy między bajki włożyć.
Odp: W Szczecinie nic sie nie dzieje !! Jaki tu spokój... - 21/10/2007 08:13
Do dupy z taką halą. W Gdańsku to się buduje konkretną rzecz. To już nawet Poznańska Arena wybudowana kilkadziesiąt lat temu jest ciekawsza architektonicznie niż to gówno, które wygląda jak centrum handlowe. Miejsce pod hale jest wymarzone bo ma tam dochodzić szybki tramwaj nawet, a tu niestety powstanie w tym wymarzonym miejscu taki szit!
Mam nadzieję że coś będą zmieniac w tym projekcie albo w ogóle go do kosza wyrzucą i zrobią konkurs na nowy projekt, co prawda będzie to kosztowac bardzo sporo pieniędzy, ale czy nielepiej zrobić cos porządnie niż przez kilkadziesiąt lat oglądać takie maszkaractwo by dojść za niedługo do wniosku że hala jednak jest ciut za mała i trzeba będzie budować nową.
Ostatnio edytowany przez: IS, 21 października 2007, 08:37 [1 raz(y)]
Odp: W Szczecinie nic sie nie dzieje !! Jaki tu spokój... - 21/10/2007 11:38
Kurde tak sobie myślę: czym te władze Szczecina sie przechwalają. W trójmieście co rusz jakieś zajebiste inwestycje, a u nas Kaskade od 6 lat stawiają, kolejny jakis pierdziel z hiszpanii trzyma teren pod bramą portowa tez niemało czasu. Zreszta na marginesie dodam że to co chca zrobic koło bramy portowej będzie równie brzydkie co ta nasza cała hala i Galaxy razem wzięte. Szkoda mi troche tego miasta, mam nadzieję ze cos się jeszcze zmieni ...przede wszystkim w myśleniu ludzi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.