Z dniem wczorajszym (27.06.2016) zakończony został układ z kibicami Stali Gorzów. Ogromne podziękowania za wspólnie spędzony czas. Od dnia dzisiejszego, na naszym stadionie jak i w mieście nie pojawiamy się w barwach klubu z Gorzowa!
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 08/08/2016 13:45
Teraz moim zdaniem to bedzie mocna ekipa WIDZEW-ELANA-RUCH-WISŁA-STAL Rzeszów-KARPATY-STALÓWKA. Jeszcze do tego Sanok powinien podziękować ReSovi, za to że trzymają z Wisłą , która ma dobry układ z Ruchem, a Ruch na Śląśku ma dużą kose z Gks Katowice-układowiczem Jksu Jarosław.
Jestem Anastazja, pracuje jako księgowa Krakowska. Uwielbiam piłkę nożna.
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 08/08/2016 23:36
Ekipa może i mocna z jednej strony.. ale honoru, o którym tak gadają nie mają. Na reprezentacji zaczęli z nowym "układem" latać na innych, przy czym na swoich niedawnych przyjaciół. Śmieszne. Teraz tylko ciekawe jak będzie na meczu wisła-ruch.. klatka czy już razem hahah
Kocham Pogoń szczecińską, dla Niej oddałbym wszystko!!
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 09/08/2016 21:38
SKWK czyli najbardziej medialne stowarzyszenie w historii Polski i świata wydało ty razem oświadczenie wyjaśniające dlaczego bluzgali na minucie ciszy... Druga sprawa przed derbami było oświadczenie kto nie śpiewa wypierdala a jakoś strasznie cicho było z ich strony na tych derbach. Usuną sami siebie z Wisły ?
Napisali w oświadczeniu ( ) że każdy śpiewał. Zrobili napinke i już po sprawie. Tak to u nich wyglądać będzie za pewne teraz że ten ich "układ" będzie zaraz wielką przyjaźnią za profity. Bo raczej o prawdziwej przyjaźni mówić nie można
Do bicia konia pod nich możesz dołączyć na kibiconetowni, czas wszystko zweryfikuje.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Nie zamierzam nigdzie dołączać. Po chuj takie pisanie? Normalne pytanie. Nigdzie nie napisałem czego oni nie zrobili tylko że namieszali bo tak zrobili. Nie tyle na piachu tylko przez same układy czy chuj wie co to
Wspomniany wyżej trans, praktycznie cały stadion oprócz młyna klaszcze przez 2-3 minuty, aż komentator poprosił realizatorów o zbliżenie na transparent. Głośne gwizdy na pozdrówki dla Ruchu i Widzewa. Jednym słowem- wesoło
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.