Odp: Bilety Pogoni - 19/03/2019 14:49
Z nieoczkiwanych powodów, nie będe mógł być na meczu z Jagą , a bilet już mam.
Czy bilet można zwrócić ? ( zakup przez internet )
szkoda żeby się miejsce zmarnowało
Ostatnio edytowany przez: ted, 19 marca 2019, 16:29 [1 raz(y)]
Odp: Bilety Pogoni - 22/03/2019 12:59
Chciałem odebrać voucher na Poznań i usłyszałem, że mam zakaz bo autokar którym jechałem razem z kibicami z Gdańska został zdewastowany. Czy można jakoś się od tego odwołać? Pytanie do kumatych
Nie masz zakazu, a sytuacje trzeba naprostować i wyjaśnić, bo niestety "ogólne" autokary nie wróciły w pierwotnym stanie, lecz to nie jest miejsce a tego typu wywody.
Tak jak kolega wyżej napisał napisz na e-maila i dowiesz się więcej.
Napisz maila i sie spotkamy pogadamy. Nie masz zakazu Pani teoche zle powiedziała. Mozesz normalnie leciec ale straty są i to jest nie unikniine di zapłaty przez osoby jadące autokarem.
Odp: Bilety Pogoni - 05/04/2019 19:46
Ogólnie 2 dyszki za miejsca z których niewiele widać to przesada. Mam nadzieje, że ceny są duże żeby w miary wyrównać braki frekwencyjne i nie przełoży się to na jakieś zaporowe ceny na już nowym stadionie.
Odp: Bilety Pogoni - 23/04/2019 19:18
Pogoda super, mecz z drużyną walczącą o mistrza, sami bijemy się ponoć o podium a tu na dzień przed meczem bardzo dużo wolnych miejsc...słabo.
O czym Ty mówisz, przecież mamy 13 punktów straty do podium mecz w środku tygodnia w grupie plaża na wyburzanym stadionie. Naprawdę spodziewałeś się, że bilety rozejdą się w godzinę ? Teoretycznie istnieje jakaś szansa na puchary, tj. jeśli drużyna wygrywająca PP (Lechia lub Jaga) znajdzie się na podium a my zajmiemy 4 miejsce...ale to tylko teoria fajnie powalczyli w Lubinie, to przynajmniej sprawia wrażenie że nie będą to aż tak ordynarne sparingi.
Niech jak najwięcej grają Bursztyn, Walukiewicz i Kowalczyk. Wtedy może zajmiemy 3. miejsce w PJS co da nam jak dobrze pamiętam 600 tysięcy PLN
Odp: Bilety Pogoni - 24/04/2019 07:40
Oczywiście chodziło mi o puchary a nie podium Wygrywając z Lechią będziemy mieli tylko 2 punkty straty do 4 miejsca
Odp: Bilety Pogoni - 05/06/2019 14:57
Sprzedaję część kolekcji biletów z lat 1995 - 2016. Ponad 100 sztuk z kompletnie różnych sezonów, sprzedaję w całości w licytacji.
Odp: Bilety Pogoni - 24/07/2019 19:24
Chyba dłużej niż od tygodnia nawet.
Z czego pewnie ~2000 karnetów.
Po odjęciu sponsorów etc. Zostaje pewnie z 1500 biletów w otwartej sprzedaży.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.