Odp: Bilety Pogoni - 14/02/2015 11:40
W Galaxy przy stoisku już wczoraj kolejka do McDonalda. Kto czekał z kupnem biletu na dzisiaj to się musi liczyć z długim czekaniem przy kasach. A dotego doszedł problem z zakupem online.
Odp: Bilety Pogoni - 14/02/2015 11:45
Dokładnie, wczoraj około po 17 w galaxy bardzo długa kolejka po bilety, stoisko całe w gadżetach i barwach, ludzie z zaciekawieniem przechodzili i pytali się o mecz, sam byłem świadkiem jak jeden pan się pytał a za chwile stał już w kolejce
Odp: Bilety Pogoni - 14/02/2015 12:45
W nocy kupowałem bilet przez internet , był komunikat że strona jest niebezpieczna , hakerzy itp... Mimo tego udało mi się zalogować i kupić bilet. Teraz obawiam się czy go kupiłem Niby potwierdzenie na meila jest , i potwierdzenie z Payu też.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Dostałeś potwierdzenie to nie masz sie raczej czego obawiać. Ja mam nadzieję, że ogarną problem przed meczem bo nie mam możliwości być na stadionie przed 17, a później nie ma szans ze wejde..
Kupiłeś, bo jeszcze rano po przejściu tych ostrzeżeń o nieaktualnym certyfikacie strona działała normalnie, dopiero później całkiem ją wyłączyli (zamiast przedłużyć certyfikat SSL)
I wrzucili zdjęcie z punktu z Galaxy, gdzie długa kolejka jest.
Heh pewnie ludzie pomyśleli, że w Galaxy szybko pójdzie a pod kasami na stadionie kupę ludzi będzie a tu niespodzianka.
Na ocenę frekwencji przyjdzie czas po meczu. Teraz - zaraz po meczu z Lechem, przed wyjazdem do Krakowa i ponad dwoma tygodniami do meczu z Łęczną nie ma sensu paplać czy 2,5 tyś to dużo czy mało. Zastanów się przed każdym postem czy warto go pisać...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Biletów na mecz z Górnikiem Łęczna jest sprzedanych 2.559
Pewnie nie wielu jeszcze kupiło bilet na to spotkanie, więc to pewnie większość są karnety. Uważacie to za dobry wynik ?
Uważam, że dla takiego klubu jak Pogoń w obenej sytuacji 4000 tys. powinno stanowić minimum przyzwoitości aczkolwiek nikogo nie oceniam, bo sam karnetu nie nabyłem.
Odp: Bilety Pogoni - 16/02/2015 11:04
Może faktycznie ;p Tak czy siak nie ma co oceniać, bo ludzie na zakup biletu często decydują się w ostatniej chwili, a zdarzały się mecze, na których nie pojawiło się około tysiąca osób z karnetami...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Uważam, że dla takiego klubu jak Pogoń w obenej sytuacji 4000 tys. powinno stanowić minimum przyzwoitości aczkolwiek nikogo nie oceniam, bo sam karnetu nie nabyłem.
mysle, ze takiej ilosci karnetow to nawet Barcelona by nie miala szans sprzedac
mysle, ze takiej ilosci karnetow to nawet Barcelona by nie miala szans sprzedac
Odp: Bilety Pogoni - 12/03/2015 16:51
To nie jest żadna wymówka. Pogoń to my, a nie piłkarze. Ale niestety taka mentalność wielu ludzi, że sąz Pogonią tylko wtedy gdy jest dobrze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.