Mam kilka zaproszeń na mecz/mecze Pogoni na obecny sezon i... nie wiem jak
je zrealizować.
Na tych zaproszeniach napisane jest:
"ZAPROSZENIE Mecz, Sektory 3-9 Sezon 2014/2015
Zaproszenie podlega wymianie na bilet w formie elektronicznej przypisany do
kibica Pogoni Szczecin [PIĘCIOCYFROWY KOD]"
I jest problem. Otóż wchodząc na kupbilety.pogonszczecin.pl, wybierając
któryś z sektórów 3-9, wybierając konkretne miejsce/miejsca wyskakuje
mi błąd "Wystąpił problem z obsługą biletów. Proszę spróbować
ponownie." Tak samo było wczoraj, tak samo jest dziś.
Na niektórych miejscach, pośród tych sektorów mogę normalnie wejść w zakup biletu, aczkolwiek nigdzie nie mogę wpisać tego pięciocyfrowego kodu z zaproszenia, jedynie mogę kupić normalnie bilet.
Próbowałem dzwonić pod numer kontaktowy, tj. tel.: 91 487 20 30 wew.
106, ale słyszę tylko, że "połączenie nie może być zrealizowane z
przyczyn niezależnych od operatora".
Co zrobić, by posługując się tymi zaproszeniami, otrzymać bilety na
dzisiejszy mecz?
Odp: Bilety Pogoni - 22/08/2014 16:04
Jeśli chodzi o kupno biletu on-line - to jest to możliwe tylko do 24h przed meczem (w tym przypadku do 20:30 21.08.2014) i właśnie dlatego jest taki komunikat przy próbie wybrania miejsca.
Orientuje się ktoś czy będzie otwarta kasa od strony Witkiewicza? Nie kupiłem on-line tak jak zawsze, bo nie wiedziałem czy zdążę wrócić do Szczecina na piątek.
Odp: Bilety Pogoni - 22/08/2014 16:13
-bilet online można kupić nawet na minutę przed meczem(teoretycznie jeżeli nie ma jakieś awarii).
-zaproszenie trzeba osobiście wymienić w kasie Pogoni lub w Galaxy(na pewno w tych punktach bo ja tam robiłem), osobiście przez internet nie można.
Odp: Bilety Pogoni - 22/08/2014 16:54
Dzwoniłem do Bartosz Naparta (Dział Marketingu, nr tel. na oficjalnej stronie) i on mnie poinformował, że w dniu meczu nie kupię biletu on-line. Ponadto tutaj Bilety na Pogoń też jest napisane, że dzień przed/w dniu meczu kupujemy w kasach.
Odp: Bilety Pogoni - 22/08/2014 19:32
Kupilem dzis bilet o godzinie 17:00. Wplynelo potwierdzenie zrealizowania platnosci. Po co by mieli wracac do starego systemu, ktory uniemozliwia kupno biletu w dniu meczu?
Odp: Bilety Pogoni - 06/09/2014 19:05
Czy coś zmieniło się w kwestii biletów jeśli chodzi o sprawę kiedy mam karnet na jedną strefę a chciałbym kupić bilet na kolejny mecz na inną?
Jest to już możliwe czy dalej debilna blokada istnieje?
nic się z tym nie zmieni, w chuja cięcie straszne. sam starałem się coś ruszyć w tej sprawie: mam na 2 strefę, ale chciałem młodych zabrać na jakiś mecz, na rodzinny. no i oczywiscie się nie da.
jest jakaś ewentualnośc zawieszenia karnetu (de fakto jego anulacja na karcie), ale mozesz stracic swoje miejsce. no i oczywiscie musisz płacic normalnie za inne miejsce, a za tamte ci przepada. żenada kurwa w chuj po całości masakra:/
Odp: Bilety Pogoni - 08/09/2014 13:11
a czy coś się zmieniło w sprawie kupna biletu dla dziecka niepełnoletniego
do tej pory żeby kupić bilet trzeba było jechać do klubu i kupić w kasie
przez internet nie ma możliwości zakupu
strasznie to utrudnia życie
2 tyg temu kumpel chciał kupić bilet dla córki, która ma 4 lata i nie mógł
ja tez kiedyś miałem podobny problem jak chciałem synowi kupić
stąd moje pytanie
no chyba ze coś zmienili, jeśli tak to plus dla klubu
Odp: Bilety Pogoni - 09/09/2014 10:20
Witam! Poszukuję biletu z meczu Pogoń Szczecin – Wisła Płock 20.05.2012. Jeśli ktoś ma taką wejściówkę, to bardzo proszę o kontakt
Poszukuję również biletu Pogoni z sezonu 1980/81, który wygląda tak:
Najlepiej, żeby była na nim data 14.03.1981
Nie wiem czy jest to wykonalne, ale sporo osób kolekcjonuje bilety i mam nadzieję, że takie również posiadają w swoich zbiorach.
Bardzo proszę o kontakt i pozdrawiam
Odp: Bilety Pogoni - 09/09/2014 14:38
Kupując bilet dla znajomego dzisiaj przez neta ... Ludzie nie zapomnieli przypadkiem ,że mecz w piątek jest ? Za 3 dni mecz i grubo ponad 11 tys. wolnych. A potem będzie marudzenie, że się na drugą połowę dopiero wchodzi.
Odp: Bilety Pogoni - 10/09/2014 14:35
Ja nie wiem czemu do każdego biletu w kasie nie dołączą ulotki jak kupić bilet przez internet (nawet w dniu meczu). Chyba, że coś takiego jest a nie wiem, bo nie kupuje w kasie
Odp: Bilety Pogoni - 10/09/2014 17:53
W ogóle coś mogłoby być rozdawane - chociażby programy meczowe, w niższych ligach (IV?) nawet były, a teraz ani widu ani słychu o czymś podobnym.
Odp: Bilety Pogoni - 10/09/2014 18:11
Programy były też w 1 lidze, mam kilka gdzieś jeszcze. Szkoda że już nie ma. Przypomniała mi się też gazetka "POGOŃ" , chyba z 2 zł kosztowała. No i wszechobecne gadżety Pogoni w gazetach (karty, naklejki itp) Teraz tylko internet i internet... a pamiątki właśnie z gazet czy gazeta Pogoni z przed 8-10 lat to już egzotyka...
Odp: Bilety Pogoni - 03/10/2014 21:08
Mam pytanie. Czy ten cały "pięciopak" działa na zasadzie karnetu, że na wszystkie mecze muszę chodzić na ten sam sektor? Czy mogę sobie wybrać miejsce na każdy mecz z osobna?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.