Tytuł sugeruje jakieś techniczne trudności z kupnem biletów. Nie sądzę, żeby na Piaście czy Wiśle był komplet. Choć oczywiście tego bym sobie życzył. Niestety za dużo czynników wpływa na obniżanie frekwencji.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Bilety Pogoni - 20/08/2014 22:47
Czy jak ktoś zakładał kartę kibica w kasie to z automatu ma konto na kupbilety? Jeśli tak, to jakie jest domyślne hasło, bo wiem, że login to pesel.
P: Jakie jest moje hasło? Posiadam już profil w systemie, który został założony w punkcie kasowym.
O: Hasło jest nadawane automatycznie. Standardowo to NAZWISKO użytkownika pisane dużymi literami (każda litera duża) z zachowaniem polskich znaków.
Odp: Bilety Pogoni - 22/08/2014 04:50
Jak wybieracie rzędy 0,1,2 w sektorach 3-9 to są one przeznaczone dla osób niepełnosprawnych i tylko takie mogą kupić tam bilet.
Odp: Bilety Pogoni - 22/08/2014 10:02
dawno nie kupowałem biletu na stadionie więc od której godz można dziś kupić bilety na stadionie? bo na oficjalnej są tylko info dot. innych punktów dystrybucji. www
Wszystko się zgadza, tylko jeśli ktoś podczas rejestracji nie podał adresu email to musi zadzwonić i uzupełnić dane o ten adres. Inaczej nie będzie w stanie się zalogować.
Co ciekawe, można przez swoje konto kupić komuś bilet na mecz. Bardzo ciekawa i przydatna opcja.
Odp: Bilety Pogoni - 22/08/2014 11:35
No właśnie, ja nie mogłem się zalogować od początku istnienia tego systemu, w klubie przepraszali, nikt nic nie wiedział, aż po prostu pani w okienku powiedziała tydzień temu, że nie podałem emaila. Podałem pani email, na który zostało wysłane resetowanie hasła i wszystko śmiga
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.