Odp: Bilety Pogoni - 27/05/2014 16:26
Na razie dużo wskazuje na rekord frekwencji. Az dziwne bo wyniki, sytuacja w tabeli i późna pora raczej nie wskazywały. Jutro spokojnie może 3k pójść przez cały dzień.
A dziś wieczorem powinno być ok 9,5k.
Odp: Bilety Pogoni - 27/05/2014 18:12
Pytanie Kupiłem bilet przez neta, zrobiłem przelew. I teraz problem z tym że chcąc pobrać bilet ze strony to w zakładce " stan realizacji" jest Anulowane ! ? O co chodzi?;/ Może miał ktoś podobna sytuacje?
Odp: Bilety Pogoni - 27/05/2014 18:19
Kupuj jeszcze raz, pieniądze Ci powinny wrócić na konto, ale też nie tak szybko. Już słyszałem o takich przypadkach i błędach obecnego systemu.
Może kiedyś. Jak będą mieli zakaz wyjazdowy tak jak teraz Legia
To Legia ma zakaz a nie jakiś sysnowiec. Jesteś tak głupi czy tylko udajesz, że sądzisz, że Legia przyjedzie tu z nimi? Zresztą to nie temat na tego typu rozkminy, więc mój jak i resztę postów można usunąć.
Kupuj jeszcze raz, pieniądze Ci powinny wrócić na konto, ale też nie tak szybko. Już słyszałem o takich przypadkach i błędach obecnego systemu.
Powinny wrócić na konto? a czy wrócą to nie wiadomo, wiec poczekam do jutra i zadzwonię dla pewności .
Ja kiedyś kupowałem karnet na ta rundę przez neta, transakcja została anulowana, zwrot doszedł po 4 czy 5 dniach. Kasa na pewno wróci, w przyrodzie nic nie ginie także się nie bój byłem nawet załatwiać to w klubie. Klub zwrócił pieniądze tego samego dnia ale PayU (o ile dobrze myślę) przetrzymywało kasę. Coś w ten deseń jakoś było.
Wiecie może, czy ktoś odpisuje na ten mail: "[email protected]" ze strony kupbilet na Pogoń ?
Tak jak kolega wyżej, miałem dwa anulowane zamówienia na Legie i za oba nie dostałem w dalszym ciągu zwrotu.
Wiesz ja czekałem i czekałem na odp tej Pani i sie nie doczekałem Wiec napisałem raz jeszcze i odp mi ze pieniadze wrócą, tylko trzeba było podać nr. konta.
Odp: Bilety Pogoni - 07/07/2014 21:22
Mam pytanie,czy do oddania biletu na mecz jest potrzebna sama karta kibica czy bilet również? Z góry uprzedzam że nie jestem kibicem sukcesu a z jutrzejszego meczu muszę zrezygnować ze względów rodzinnych.
Odp: Bilety Pogoni - 17/07/2014 19:34
Dzisiaj założyłem konto na kup bilet w celu przedłużenia karnetu, jednak kiedy wybieram miejsce i swoje dane wyświetla mi się błąd:
Podany użytkownik wykupił już limit biletów na tą imprezę...
To samo jest jak dla sprawdzenia spróbowałem dodać do koszyka bilet na Śląsk... Spotkaliście się z czymś takim?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.