Odp: Bilety Pogoni - 26/04/2014 17:12
Bardzo słabo idzie ze sprzedażą biletów ..
Oni w niedziele będą mieli otwarte te kasy ? Bo jeśli nie to jeszcze zaliczymy najsłabszy wynik frekwencji od kilku meczów w Szczecinie. A o ironio często można było się spotkać z opinią, że 10 tys w tej fazie rozgrywek to będzie minimum.
Odp: Bilety Pogoni - 26/04/2014 17:39
Poniedziałek to średni termin na mecz. Zawsze odpada trochę ludzi zpoza Szczecina. No i trzeba sie zdążyć ogarnąć po robocie. Trudno będzie o 9k.
Odp: Bilety Pogoni - 11/05/2014 21:42
Która frekwencja z meczu z Lechią jest bliższa prawdy? Czy ta ogłaszana przez spikera (~6500) czy ze strony biletowej (~8100)?
Na stronie masz razem z karnetami a nie wszyscy z karnetami przychodzą, dodać do tego, ze zdarzają się przypadki kupienia biletu i także nie przychodzą.
Odp: Bilety Pogoni - 15/05/2014 18:10
Na dzień 15.05.2014r. godz 18:03 na mecz z Zawisza sprzedanych biletów 4476 a na mecz z Legia 5415 !!! Jedna wielka ŻENADA !!! Mam nadzieje, ze w 2 najbliższych dniach liczba biletów na mecz z Zawiszą zrobi milowy skok do góry !!! Kim wy jesteście " kibicami sukcesu" czy kibicami naszej ukochanej Pogoni KUPOWAĆ BILETY NA ZAWISZE I POMÓŻMY NASZYM PIŁKARZOM WYGRAĆ TEN WAŻNY MECZ Z ZAWISZĄ !!!
Na dzień 15.05.2014r. godz 18:03 na mecz z Zawisza sprzedanych biletów 4476 a na mecz z Legia 5415 !!! Jedna wielka ŻENADA !!! Mam nadzieje, ze w 2 najbliższych dniach liczba biletów na mecz z Zawiszą zrobi milowy skok do góry !!! Kim wy jesteście " kibicami sukcesu" czy kibicami naszej ukochanej Pogoni KUPOWAĆ BILETY NA ZAWISZE I POMÓŻMY NASZYM PIŁKARZOM WYGRAĆ TEN WAŻNY MECZ Z ZAWISZĄ !!!
Ostatnie dwie porażki + konkurencja w postaci meczów Barca-Atletico i BVB-Bayern = można było się spodziewać, że tym razem kryta się nie zapełni
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Bilety Pogoni - 15/05/2014 21:53
Kryta? Najsłabiej zwykle zapełniają sie sektory na łuku. Pal sześć 14 czy 15 ale 10-12? Mamy trochę fanatyków sukcesu jak widać.
Odp: Bilety Pogoni - 26/05/2014 19:40
Nie będzie chyba źle. Ma na meczu być dobra pogoda ale jutro i rano ma trochę padać. Jeżeli ludzie nie wystraszą sie pogody i jutro bedą normalnie kupować bilety to można sie spodziewać ok 12 k. Na dziś jest 8k zajętych miejsc.
jak tak dalej będzie szła sprzedaż biletów to na meczu z Mistrzem nie będzie kompletu
O komplecie to można było mówić X meczów temu kiedy byliśmy niepokonani na wiosnę i prezentowaliśmy dobry styl, po kilku przegranych z rzędu rzesza kibiców chcących obejrzeć mecz z Legią na pewno znacząco zmalała.
Według mnie wynik 10 tys. będzie sukcesem jak na to co ostatnio prezentuje zespół (nie licząc drugiej połowy z Lechem).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.